fbpx

Camera duala a lui Galaxy Note 8 va fi mai buna decat restul

Camera duala a lui Galaxy Note 8 va fi mai buna decat restul

Multumita stirilor din ultimele saptamani, avem incredere ca Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy Note 8 cu un sistem de camera duala. Mai mult, compania si-a prezentat ieri senzorul de camera duala ISOCELL la MWC Shanghai, oferind mai multe credibilitate acelor zvonuri despre Galaxy Note 8.

Va veni smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8 cu un sistem de doua camere? Potrivit scurgerilor de informatii si zvonurilor, asa pare. De fapt, s-ar putea ca Samsung a oferit un indiciu pentru acest lucru la evenimentul MWC Shanghai, unde compania a dezvaluit un nou sistem de camera duala isocell care a alimentat speculatiile cu privire la posibilitatea ca Galaxy Note 8 va veni cu un sistem de camera duala.

CITESTE SI:  Ce smartphone Sony ar putea avea camera de 52MP

Acum, se pare ca acel zvon primeste avant, avand in vedere ca, potrivit unei stiri de SamMobile, un om din interior a dezvaluit aparent ca sistemul de camera duala al lui Galaxy Note 8 va fi mai bun decat ceea ce este oferit in acest moment pe piata.

Se spune ca unul dintre lucrurile evidentiate ale lui Galaxy Note 8 ar fi modul sau portret care va oferi o calitate a imaginii imbunatatita, precum si o defocalizare de fundal mai buna, oferind o separare mai evidenta dintre subiect si fundal.

CITESTE SI:  Cand vei putea folosi versiunea stabila a Firefox care blocheaza redarea audio automata

De asemenea, se zvoneste ca sistemul de videocamera duala al lui Galaxy Note 8 va avea doi senzori de 13MP, unul dintre ei fiind unul de tip RGB, in timp ce celalalt este unul monocrom, ceea ce este similar cu ceea ce au folosit alte companii in trecut, desi acesti senzori sunt usor diferiti de cei ai Apple.

Videocamera lui iPhone 7 Plus este diferita, pentru ca o videocamera de-a lui ofera o perspectiva cu unghi larg, in timp ce cealalta este pentru zoom, dar va fi interesant de vazut cum functioneaza asta la Samsung.

CITESTE SI:  OnePlus 3 s-ar putea scumpi dupa Brexit

Trateaza aceste informatii cu precautie pentru moment, dar ne asteptam ca Samsung va lansa probabil smartphone-ul Galaxy Note 8 cu o camera duala in curand. La urma urmei, camera duala pare sa fie in voga in ziua de azi si suntem siguri ca Samsung nu ar vrea sa nu ia parte la asta.

Facebook