fbpx

Camera Canon mirrorless care poate captura fotografii de 400MP

Camera Canon mirrorless care poate captura fotografii de 400MP

Am primit indicii inca din 2013 ca compania Canon lucreaza la prototipuri de camere de inalta rezolutie. Acum, dupa cativa ani, zvonurile despre acele camere mirrorless au aparut din nou.

Zvonurile vin de la o sursa noua, asa ca ar trebui sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Dar informatiile sunt interesante si vorbesc despre un nou aparat foto Canon mirrorless cu rezolutie de 75MP care poate duce fotografiile pana la 400MP.

Un zvon din acest an parea sa indice ca compania Canon ar putea avea in lucru o camera de nivel Pro in gama sa mirrorless EOS R. Zvonul sustinea ca acea camera ar putea avea un senzor de 100MP.

CITESTE SI:  Apple ar putea lansa acest nou dispozitiv mai ieftin

Dar, conform unor zvonuri recente, ar putea exista in lucru si o alta camera mirrorless de inalta rezolutie. Acea camera e cunoscuta sub numele Canon EOS R L, L-ul parand sa vina de la “landscape”, ceea ce indica faptul ca aparatul foto Canon mirrorless ar putea viza fotografii de peisaje.

Acestia sunt practic fotografi care nu au prea multa miscare si care ar putea beneficia de lucruri precum expunerea indelungata si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cel mai mare SSD din lume vine cu un spatiu de stocare de 13TB

De asemenea, zvonul sustine ca acest aparat foto mirrorless de la Canon ar putea veni cu un senzor CMOS Dual Pixel full-frame de 75MP si cu un mod de rezolutie super-inalta care se pare ca va duce fotografiile pana la o rezolutie uriasa de 400MP.

De asemenea, se mai spune ca aparatul foto care poate captura fotografii de 400MP va veni cu un senzor de stabilizare VR – desi unul de baza – si va avea o viteza de captura foto in rafala de 5-6 cadre pe secunda.

CITESTE SI:  WhatsApp nu va mai suporta platforma Nokia S40 dupa anul viitor

Daca te intrebi cand vei putea cumpara aceasta camera mirrorless care captureaza fotografii de 400MP, afla ca ar putea trece ceva vreme pana o vei putea cumpara. Asta pentru ca, in martie, Canon spunea ca nu are planuri de a lansa vreo camera noua in 2019, asa ca noul aparat foto mirrorless Canon care poate duce fotografiile la 400MP s-ar putea lansa cel mai devreme in 2020.

Sursa imagine: Flickr.com