fbpx
Butonul Snooze al Facebook iti permite sa pui pe mut oameni

Butonul Snooze al Facebook iti permite sa pui pe “mut” oameni

Te-ai saturat de fotografiile din vacanta postate non-stop de oamenii tai de pe Facebook? Te-ai plictisit sa auzi despre o anume “mare lansare” a unei companii? Unul dintre grupurile tale nu tace si tot vorbeste despre intalnirea lor viitoare? Acum Facebook are un buton Snooze care iti permite sa-ti pui temporar pe “mut” oamenii, paginile sau grupurile pentru 24 de ore, 7 zile sau 30 de zile.

Fiecare dintre noi avem oameni pe Facebook cu care ne-ar placea sa ramanem conectati. Cu toate acestea, uneori acesti oameni incep sa ne umple News Feed-ul cu fotografii si postari de care ne saturam dupa un anumit timp.

CITESTE SI:  De ce utilizatorii ar putea dezactiva butonul Bixby de pe Samsung Galaxy Note 9, in curand

Reteaua sociala a venit cu o solutie care ne impiedica sa le dam unfollow acelor oameni, dar care ne permite sa-i setam pe “mut”. Pentru a proceda asa timp de 24 de ore, o saptamana sau pentru o luna intreaga, utilizatorii trebuie doar sa foloseasca butonul Snooze al Facebook pentru a-i pune pe “mut”.

CITESTE SI:  Dubios! Ce companie vrea sa aprovizioneze Apple cu modemuri 5G pentru iPhone-urile sale

Butonul Snooze nu functioneaza doar cu oamenii cu care sunteti conectat pe Facebook. Acest buton Snooze functioneaza de asemenea pe pagini si grupuri, asa ca daca ai dat like la o anumita marca care pur si simplu nu se opreste din postat, puteti sa o dezactivati temporar si sa o puneti pe “mut”.

Butonul Snooze a fost reperat de publicatia TechCrunch pe site-ul de desktop al Facebook ieri in Statele Unite. Facebook inca nu a confirmat daca a lansat butonul Snooze la scara globala, sau daca doar deruleaza un test in acest moment.

CITESTE SI:  Cum este noul cip Qualcomm Snapdragon Wear 3100 pentru smartwatch-uri Android

Setarea pe “mut” a unui prieten, a unei pagini sau a unui grup este suficient de simpla cu acel buton. Doar da click pe sageata orientata in jos din partea dreapta-sus a postarii si vei vedea o optiune (numai pentru cei din Statele Unite, se pare) pentru “Unfollow or Snooze”. De asemenea, poti sa le dai unfollow definitiv, daca doresti.