fbpx

Bug-ul carui soft strica difuzoarele lui MacBook Pro

Bug-ul carui soft strica difuzoarele lui MacBook Pro

Bug-urile de soft pot fi deranjante, iar in cel mai rau caz pot duce la pierderea muncii. Dar unii utilizatori spun ca un anume soft are un bug chiar mai devastator – strica difuzoarele dispozitivelor MacBook Pro de la Apple.

Uneori intalnim bug-uri care pot bloca softurile si reporni sistemul de operare, dar nu se intampla prea des sa intalnim erori de soft care provoaca daune permanente si fizice si care strica componentele hardware ale unui computer.

CITESTE SI:  De ce e acuzat Donald Trump fiindca doreste sa elimine scutirile companiilor de social media

Din pacate pentru unii utilizatori de dispozitive MacBook Pro de la Apple, exact asta li s-a intamplat. Intr-o serie de postari de pe forumul Adobe Premiere CC, aflam ca un bug al acestui soft provoaca stricarea permanenta a difuzoarelor acelui dispozitiv.

Un utilizator scrie, “Am un MacBook Pro de 15 inci de doua luni vechime. Lucram la un proiect, volumul sunetului lui MacBook Pro era la jumatate si dintr-o data a aparut un bug audio cu un zgomot puternic si nu puteam sa-l opresc. Dupa ce s-a oprit, difuzoarele n-au mai scos zgomot, iar dupa urmatorul restart am observat clar ca s-au stricat”.

CITESTE SI:  Twitter a pierdut un milion de utilizatori, pentru ca acestia se hartuiesc unii pe altii

Aceasta poveste e impartasita si de alti utilizatori care informeaza ca bug-ul de soft a determinat ca laptopurile lor sa emita acel zgomot distorsionat care pare sa strice permanent difuzoarele.

Potrivit unuia dintre reprezentantii Adobe, utilizatorii MacBook Pro ar trebui sa se asigure ca microfoanele lor sunt oprite atunci cand folosesc instrumente ca imbunatatirea audio, pentru a nu se strica difuzoarele.

CITESTE SI:  VIDEO: Tim Cook ii ironizeaza pe utilizatorii Android in timpul unui discurs

Acest lucru pare sa indice ca motivul acelui zgomot puternic de la difuzoare ar putea fi o bucla de feedback. Nu este clar cum intentioneaza Adobe sa procedeze in continuare si daca ii va compensa financiar pe utilizatorii softului sau pentru a li se repara difuzoarele stricate ale MacBook Pro din cauza bug-ului.