fbpx

Browserul Firefox pentru Amazon Fire TV a fost lansat si poate accesa YouTube

Browserul Firefox pentru Amazon Fire TV a fost lansat si poate accesa YouTube

Mozilla a anuntat ca browserul sau Firefox este disponibil acum pe dispozitivele Amazon Fire TV. Echipa Mozilla care tocmai a lansat oficial cea mai rapida versiunea a browserului in noiembrie, ofera indicii ca puteti folosi Firefox pentru a accesa YouTube.

Compania spune ca, “Odata instalat, puteti accesa site-uri video populare, cum ar fi YouTube, puteti incarca orice adresa de site web si puteti cauta pe internet pentru a viziona filme pe Amazon Fire TV”.

CITESTE SI:  Intel dezvolta o flota de 100 de masini autonome

Utilizatorii Amazon vor putea acum naviga pe internet cu acest browser. Mozilla a confirmat ca Firefox pentru Amazon Fire TV a fost lansat oficial. Acesta se alatura propriului browser Silk al Amazon pe aceste dispozitive pentru a le permite utilzatorilor sa navigheze pe internet.

Navigatoarele web Firefox si Silk au fost lansate oficial pe toate dispozitivele de acest gen in mai mult de 100 de tari din intreaga lume. Cu browserul companiei Mozilla, utilizatorii pot accesa internetul si pot naviga pe site-uri populare precum Facebook, Twitter, Reddit si YouTube.

CITESTE SI:  Cum poate fi penalizata compania de forare a lui Elon Musk pentru ca nu-si va indeplini angajamentele

Acestia pot accesa servicii de sharing video, servicii de tip cloud, site-uri de stiri, sport si multe altele. “Incepand de astazi, vom putea extinde experienta Amazon Fire TV deja excelenta, oferind spectatorilor posibilitatea de a reda mult continut – inclusiv clipuri video – prin Firefox”, a declarat Mark Mayo, vicepresedinte al Firefox.

Amazon mentioneaza in comunicatul de presa ca browserul sau Silk a fost optimizat pentru Fire TV. Acesta ofera o “experienta reala de vizionare TV”, controlul intuitiv fiind optimizat pentru dispozitive.

CITESTE SI:  Camera care te va notifica legat de supraincalzire

Firefox nu este laudat la fel de mult in comunicatul de presa, dar descrierea aplicatiei arata ca browserul poate fi folosit cu telecomanda sau prin aplicatia Fire TV si ca le permite utilizatorilor sa vizioneze clipuri video de pe YouTube si alte site-uri populare.