Boxa inteligenta Google Home Hub are un pret foarte mic

Boxa inteligenta Google Home Hub are un pret foarte mic

Home Hub este acum oficiala. Boxa inteligenta cu display care integreaza asistentul virtual Google Assistant a fost confirmata saptamana aceasta la evenimentul Hardware al Google si vine in 4 culori diferite.

S-a zvonit de ceva timp ca Google intentioneaza sa-si lanseze propria boxa inteligenta cu display cunoscuta ca Google Home Hub. De fapt, acum scurt timp, parea ca compania i-a confirmat accidental existenta, iar cei care vor mai multe detalii vor fi incantati sa afle ca dispozitivul este acum oficial.

CITESTE SI:  O sala de sport este evacuata dupa gasirea unei retele WiFi denumita "remote detonator"

Retineti ca acesta nu este primul dispozitiv de acest gen, pentru ca JBL si Lenovo au lansat anterior boxe inteligente cu display dotate cu asistentul virtual Google Assistant.

Asa ca in realitate Home Hub este practic versiunea branduita Google a acelor dispozitive. Aceasta va avea un display de 7 inci si va fi disponibila in mai multe culori.

De asemenea, compania a declarat ca a ales sa nu includa o camera in Home Hub, invocand confidentialitatea ca fiind unul dintre motive si faptul ca ar prefera ca clientii sa se simta confortabil folosind aceste dispozitive in locuintele lor.

CITESTE SI:  Kira Ring Light iti permite sa capturezi selfie-uri mai bune

Acest lucru are multa logica, desi este greu de ignorat faptul ca boxa inteligenta asculta non-stop, dar presupunem ca acesta este pretul pe care trebuie sa-l platesti daca vrei astfel de functii.

In ceea ce priveste functionalitatea, Home Hub este capabila de cam tot ce pot face boxele inteligente cu Google Assistant. Avantajul suplimentar este ca boxa inteligenta Home Hub vine cu un display, astfel incat puteti viziona clipuri video sau sa verificati cine este la usa si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum va fi imbunatatit internetul WiFi Gigabit

Cei care sunt interesati sa cumpere boxa inteligenta Home Hub, trebuie sa stie ca dispozitivul va fi disponibil pentru cumparare pe 22 octombrie la un pret de 149 de dolari, fiind cu 50-100 de dolari mai ieftin decat unele dintre alternative care exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *