fbpx

My Book Duo este sistemul de stocare de 20TB al Western Digital

My Book Duo este sistemul de stocare de 20TB al Western Digital

Western Digital a anuntat lansarea sistemului de stocare extern pentru desktopuri de mare capacitate care se numeste My Book Duo. Acesta ofera un spatiu de stocare de 20TB pentru a-i ajuta pe utilizatori sa tina pasul cu cerintele lor in crestere de spatiu de stocare.

My Book Duo de 20TB al Western Digital vine cu o capacitate extrema de stocare si viteze inalte de transfer. Sistemul de stocare RAID poate stoca rapid cantitati enorme de fotografii, clipuri video, muzica si documente intr-un singur loc, in timp ce utilizatorii controleaza in mod absolut continutul lor.

CITESTE SI:  O femeie din China a orbit dupa ce a jucat jocuri mobile pentru o zi intreaga

My Book Duo de 20TB vine cu hard disk-uri Western Digital optimizate RAID pentru a oferi viteze de citire secventiale de pana la 360MB/s. Firmware-ul optimizat RAID se afla la bordul My Book Duo pentru doua sisteme de hard disk-uri cu auto-administrare a operatiunilor.

Acesta vine cu un port USB Type-C cu cabluri incluse, asa ca My Book Duo dr 20TB al Western Digital este universal compatibil, avand in vedere ca suporta USB 3.1 Gen 1/3.0/2.0 din cutie. Exista doua porturi suplimentare USB Type-A la My Book Duo care permit adaugarea de accesorii suplimentare, cum ar fi camere de actiune, drone, cititoare de carduri, tastaturi, mouse-uri, drive-uri USB, sau pentru sincronizarea telefonului si incarcarea lui.

CITESTE SI:  De ce Facebook testeaza un feed numai pentru stiri

Sistemul My Book Duo al Western Digital poate fi achizitionat cu un spatiu de stocare de 20TB, 16TB, 12TB, 8TB, 6TB si 4TB la preturi de 799 de dolari, 599 de dolari, 419 de dolari, 329 de dolari, 289 de dolari, respectiv 259 de dolari.

CITESTE SI:  Cum iti permite Gucci sa incerci tenisi prin AR

Sistemul de stocare suporta protectie prin parola si criptare hardware AES cu software-ul Western Digital Security incorporat. Toate sistemele companiei Western Digital sunt protejate de o garantie limitata la trei ani si sunt acum disponibile pentru achizitionare de pe wd.com in Statele Unite, precum si de la distribuitori selecti si comercianti de pe glob.