fbpx

BMW va aduce asistentul virtual Alexa in masinile sale anul viitor

BMW va aduce asistentul virtual Alexa in masinile sale anul viitor

Nu este un secret faptul ca Google si Apple sunt interesate sa-si introduca serviciile si tehnologiile in masini, ceea ce a dus la crearea Apple CarPlay si Google Android Auto. Cu toate acestea, se pare ca ambele companii trebuie sa concureze cu cei de la Amazon, deoarece BMW a anuntat ca asistentul virtual Alexa va veni si pe autoturismele lor.

Intr-un comunicat de presa, “Amazon si BMW au anuntat astazi ca Amazon Alexa va fi disponibil in masinile BMW si MINI incepand cu mijlocul anului 2018. Veti putea sa intrebati Alexa in masina pentru a primi indicatii de orientare, sa apelati la un business, sa redati muzica si continut audio, sa va controlati casa inteligenta, sa verificati stirile si multe altele in timp ce sunteti in miscare – fara a descarca o aplicatie separata”.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce Rewind 2018 e clipul video cu cele mai multe dislike-uri din istoria YouTube

Conducatorii auto vor putea, de asemenea, sa acceseze mii de abilitati deja puse la dispozitie de asistentul virtual Alexa, numai ca din confortul autoturismului lor. Aceste abilitati vor fi, de asemenea, asociate cu informatiile vizuale care vor fi afisate pe displayul de control al masinilor BMW si MINI, cum ar fi liste de sarcini si prognoze meteo.

CITESTE SI:  De ce Chromebook-urile cu Windows si Chrome OS s-ar putea sa nu soseasca niciodata

Retineti ca asistentul virtual pentru masinile BMW si MINI va exista numai pe modelele din 2018 ale companiei, asa ca daca detineti un autoturism mai vechi al producatorului german, presupunem ca e ghinionul vostru.

CITESTE SI:  Cum sunt bratele robotice ale Samsung

Potrivit lui Ned Curic, vicepresedinte al Alexa Automotive, “Suntem incantati sa lucram cu BMW pentru a aduce soferilor experienta asistentului virtual Alexa. Vocea este o parte importanta a viitorului, mai ales in masini. Folosind vocea ta pentru a te bucura de continut si pentru a interactiona cu masina inseamna o experienta excelenta de condus care devine chiar mai buna. Abia asteptam ca clientii BMW sa incerce asistentul virtual Alexa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *