fbpx

BlackBerry spune ca BlackBerry DTEK60 rivalizeaza cu Google Pixel XL si iPhone 7 Plus

BlackBerry spune ca BlackBerry DTEK60 rivalizeaza cu Google Pixel XL si iPhone 7 Plus

Disponibil in SUA si pe alte piete, BlackBerry DTEK60 este un smartphone high-end care costa mai putin decat telefonul tau high-end obisnuit de la companiile majore.

Poate ca BB nu-si mai produce propriile smartphone-uri, dar compania ramane pe piata de smartphone-uri prin parteneriatele cu producatorii terti.

A lansat recent un nou telefon high-end denumit DTEK60 si desi multi au indoieli, compania canadiana spune ca BlackBerry DTEK60 este capabil sa fie umar la umar cu Google Pixel XL si iPhone 7 Plus.

CITESTE SI:  De ce Chrome Web Store nu mai permite dezvoltatorilor sa perceapa bani pentru extensiile Google Chrome

BlackBerry DTEK60 are specificatii de nivel de flagship. Are o carcasa din metal si sticla, este propulsat de un procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm cuplat cu 4GB de RAM si se lauda cu un display Quad HD de 5,5 inch.

COO-ul BB, Marty Beard, a spus intr-un interviu video ca BlackBerry DTEK60 este pe masura smartphone-urilor rivale de 5,5 inch precum Pixel XL si iPhone 7 Plus.

CITESTE SI:  Cum e laptopul HP Spectre x2

De asemenea, acesta a declarat ca smartphone-ul BlackBerry este cu 200 de dolari mai ieftin decat acele telefoane, la 499 de dolari deblocat si fara abonament.

Beard a laudat propriul software al BB, precum si faptul ca este integrat in Android pentru ca acest telefon sa fie unul incredibil de securizat.

De asemenea, acesta a spus ca BlackBerry DTEK60 ofera o durata de viata a bateriei mai mare decat iPhone 7 Plus. Daca acest lucru este sau nu suficient pentru ca clientii sa renunte la smartphone-urile lor Pixel si la iPhone-uri pentru BB, ramane de vazut.

CITESTE SI:  Ce cota de piata uriasa are Apple in Japonia

Exista o gramada de lucruri la care Pixel XL si iPhone 7 Plus sunt mai bune, asa ca probabil BB nu va incepe imediat sa se bucure de o gramada de clienti pentru cel mai nou smartphone al companiei, BlackBerry DTEK60.