fbpx

BlackBerry provoaca Apple la securitatea mobila

BlackBerry provoaca Apple la securitatea mobila

BlackBerry, o companie ale carei smartphone-uri majoritatea oamenilor nu le-au cumparat de ani de zile, a postat un text in aceasta saptamana scris de CEO-ul John Chen.

Ceea ce este deosebit la mesajul lui John Chen este faptul ca acesta pare ca critica dar si ca sprijina atitudinea companiei Apple cu privire la intimitate, criptare si securitate mobila.

Cand vine vorba despre securitatea mobila si in ciuda cotei de piata foarte mici a BlackBerry, multi inca asociaza o asemenea securitate mobila cu platforma companiei.

CITESTE SI:  iPhone 8 Plus are cea mai buna camera de smartphone, potrivit DxOMark

De fapt, exista in lume multe persoane importante si guverne care inca se bazeaza pe securitatea mobila a BlackBerry pentru a se asigura ca datele lor nu cad in maini gresite.

Cei de la BlackBerry par sa fie destul de mandri de securitatea lor mobila, iar, intr-un promo recent pentru viitorul lor smartphone Priv, compania canadiana a luat in vizor Apple.

“Noi, cei de la BlackBerry, suntem bucurosi sa vedem cum Apple ia acum in serios intimitatea voastra. In ultimii 20 de ani, BlackBerry ne-a construit reputatia prin crearea celor mai sigure dispozitive de pe piata. Tocmai de aceea, ca recunoastere pentru lunga noastra istorie in care am pus pret pe intimitatea clientilor nostri, am denumit smartphone-ul securizat de urmatoare generatie”.

CITESTE SI:  Un iPhone 6 Plus explodeaza in Hong Kong

Acel mesaj a fost postat pe site-ul companiei si pare sa sublinieze ca viitorul smartphone Priv va continua sa integreze securitatea mobila marca inregistrata a companiei.

Pentru cei care nu sunt familiarizati, viitorul BlackBerry Priv va fi un smartphone care ruleaza sistemul de operare Android.

CITESTE SI:  Creatorul "Bob's Burgers" creeaza primul serial animat pentru Apple

Compania a promis ca acestia vor lansa oficial telefonul cu securitatea lor mobila inainte de sfarsitul acestui an, dar avand in vedere ca am vazut cum au fost lansate fotografii si clipuri video oficiale, iar acum un promo pe site, trebuie sa recunoastem ca nu va trebui sa mai asteptam prea mult timp pentru a afla informatiile despre disponibilitatea acestui smartphone cu securitatea mobila a companiei canadiene BlackBerry.