fbpx

BlackBerry isi va extinde brandul si dincolo de dispozitivele mobile

BlackBerry isi va extinde brandul si dincolo de dispozitivele mobile

BlackBerry a anuntat acum cateva zile ca numarul de dispozitive cu brandul BlackBerry s-ar putea extinde in curand. Desi compania nu prea mai lanseaza propriul hardware, brandul sau inca apare pe noi smartphone-uri, iar acum, practica sa de licentiere se va aplica si in afara dispozitivelor mobile. Acest lucru ar putea insemna o eventuala lansare de tablete, dispozitive purtabile, dispozitive medicale si asa mai departe, toate avand brandul companiei canadiene.

Avand in vedere ca BlackBerry a anuntat ca nu isi vor mai produce propriul hardware, suntem siguri ca fanii companiei au fost destul de dezamagiti. Cu toate acestea, se pare ca ar putea fi o idee buna, pentru ca compania este libera sa-si asocieze brandul mai multor feluri de produse care nu sunt neaparat mobile.

CITESTE SI:  Smartphone-urile care se vor putea incarca cu 200W anul viitor

Intr-un anunt al companiei, “Prima faza a strategiei BlackBerry, anuntata in septembrie 2016, s-a concentrat pe oferirea celui mai cuprinzator si sigur soft Android pentru smartphone-uri din lume, produse si promovate de TCL Communication, PT BB Merah Putih si Optiemus Infracom Ltd. Compania urmareste acum puncte finale suplimentare care ar putea include tablete, gadgeturi purtabile, dispozitive medicale, alte gadgeturi , terminale point-of-sale si alte smartphone-uri”.

CITESTE SI:  Oricine poate repara aceste smartphone-uri

Practic, compania canadiana ii va permite acum brandului sa fie oferit pentru toate felurile de gadgeturi, cum ar fi tablete si, in mod interesant, dispozitive purtabile.

Compania nu a lansat niciodata un dispozitiv purtabil, asa ca va fi interesant de vazut pe care companie ar putea alege pentru a crea un dispozitiv purtabil cu brandul BlackBerry.

CITESTE SI:  Despre smartwatch-ul si cele 3 telefoane OnePlus pentru 2021

Potrivit The Verge, un purtator de cuvant al BlackBerry le-a confirmat ca asta inseamna ca produsele cu brandul BlackBerry vor integra tehnologie sau cod oferit de companie si ne putem doar imagina ca ar putea avea legatura cu securitatea.

Acest lucru ar putea sfarsi ca fiind un lucru bun sau rau pentru companie, avand in vedere ca poate dilua brandul BlackBerry, dar va trebui sa asteptam si sa vedem care va fi rezultatul.