fbpx

Beneficiile ipotetice ale abonamentului hardware al Apple

Beneficiile ipotetice ale abonamentului hardware al Apple

Conform unor doi analisti de la Loup Ventures, compania Apple din Statele Unite ar putea lansa in viitor abonamente bazate pe hardware, nu pe software ca pana in prezent. Exista anumite beneficii cu un abonament hardware.

In acest moment, atunci cand vine vorba despre cumpararea unui nou produs de la compania Apple din Statele Unite, il poti cumpara in totalitate cu o anumita suma de bani, sau il poti cumpara la abonament platind o anumita suma de bani in fiecare luna.

CITESTE SI:  Cum a venit instrumentul de update ASUS cu un backdoor pentru PC-uri

De asemenea, iti poti oferi la schimb dispozitivul mai vechi si sa folosesti credite pentru a cumpara unul nou. Cu toate acestea, se pare ca, in viitor, compania din Statele Unite ar putea avea in vedere un abonament bazat pe hardware.

Asta conform analistilor Gene Munster si David Stokman de la Loup Ventures care sustin ca, in cele din urma, Apple ar putea lansa abonamente hardware.

Asta inseamna ca, pentru o taxa lunara, ai putea obtine acces la un produs Apple nou, cum ar fi un iPhone sau un Mac. Beneficiul acestui model este ca, teoretic, ti-ar permite sa-ti mentii dispozitivele la zi, asigurandu-se in acelasi timp ca compania din Cupertino poate obtine o sursa constanta de venituri.

CITESTE SI:  Tara care acuza Huawei de legaturi cu Partidul Comunist Chinez

De asemenea, ar fi mai la indemana pentru compania din Cupertino sa combine totul impreuna si sa-l vanda ca un pachet. De exemplu, ai putea obtine un pachet care include un MacBook Pro si un abonament la iCloud si Apple Music si nu numai.

CITESTE SI:  Pentru ce vulnerabilitati iOS Apple neaga severitatea

Nu e clar cum ar organiza compania Apple din Statele Unite logistica unei astfel de configurari, deci aceste informatii sunt foarte speculative pentru moment.

Drept urmare, tratati aceste informatii cu o doza de precautie. Ce parere ai despre asta? Te incanta ideea unui abonament Apple bazat nu pe software, ca de obicei, ci pe hardware? Crezi ca exista beneficii pentru tine?