fbpx

Beddi este o alarma de desteptare care duce lucrurile la un nou nivel

Beddi este o alarma de desteptare care duce lucrurile la un nou nivel

Exista o multime de modalitati prin care te poti trezi. Te poti baza pe traditionalele alarme de desteptare, alarmele care pornesc radioul, alarmele de desteptare de pe telefon, alarmele care pot porni aparatul de facut cafea si nu numai.

Cu toate acestea, daca esti in cautarea unui dispozitiv foarte bun, ai putea fi interesat de Beddi.

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai jos, Beddi nu arata ca alarma ta obisnuita de desteptare bazata numai pe designul sau despre care trebuie sa spunem ca arata un pic tipator.

CITESTE SI:  Aplicatia care te obliga sa-ti faci selfie ca sa opreasca alarma de dimineata

La interior, face mai multe lucruri decat sa-ti spuna timpul si sa te trezeasca. Alarma Beddi de desteptare are de asemenea abilitatea de a se conecta cu o varietate de aplicatii si servicii, cum ar fi Spotify, Nest, Philips Hue, WeMo Switch si nu numai.

Asa ca, in loc sa te trezeasca doar, poti controla o varietate de obiecte smart conectate din casa ta si chiar sa pui la punct o cursa Uber, toate din confortul casei tale.

CITESTE SI:  Apple Watch ar fi determinat un batran din Hong Kong sa mearga de urgenta la spital

Mai mult, functioneaza ca si o statie de andocare unde utilizatorii isi pot incarca noaptea telefonul, trezindu-se dimineata cu un dispozitiv complet incarcat.

Potrivit directorului executiv al Witti (compania din spatele Beddi), Alfred Wong, “Trezirea este jumatatea de batalie. Beddi te ajuta sa te ridici din pat si sa-ti incepi ziua intr-o maniera pozitiva. Avand in vedere ca smartphone-urile inlocuiesc traditionalele alarme de desteptare, Beddi combina functionalitatea si flexibilitatea unui smartphone cu beneficiile adaugate ale controlului casei smart, chiar de la noptiera ta”.

CITESTE SI:  Cum pot utilizatorii folosi butonul de panica din Tinder

Cine doreste sa ajute ca Beddi sa devina realitate, poate intra pe pagina de Kickstarter a produsului pentru a afla detalii in legatura cu modul prin care poate contribui.