fbpx

Barack Obama ar putea avea propriul serial pe Netflix

Barack Obama ar putea avea propriul serial pe Netflix

Barack Obama ar putea fi moderator al unui serial pe Netflix. Sau ar putea sta in spatele camerelor ca producator al unui serial despre povestile americane inaltatoare.

Sau poate ca ambele variante sunt valabile. Discutiile sunt in curs de desfasurare intre Barack Obama si Netflix, potrivit unei surse care cunoaste aceste discutii. Sursa a caracterizat acest lucru drept un “parteneriat de productie” si a declarat ca acordul inca nu a fost definitivat.

Dupa ce a parasit Casa Alba dupa ce a fost presedintele Statelor Unite timp de doua mandate, Barack Obama ar putea avea un job diferit in viitor. Potrivit unei noi stiri, fostul presedinte american se afla in discutii pentru un acord cu Netflix.

CITESTE SI:  Ce specificatii are Notebook Odyssey, cel mai puternic laptop de gaming al Samsung

Posibilitatile despre care se discuta il includ pe Barack Obama ca producator al unui serial despre povestile americane de succes, sau ca moderator al unui serial pe Netflix.

CNN spune, citand o sursa care cunoaste discutiile, ca Barack Obama si Netflix se afla in discutii privind un “parteneriat de productie”, dar mai spune ca inca nu s-a ajuns la nicio intelegere.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat noul Mac Pro al Apple

Daca se va ajunge, atunci Barack Obama, cat si sotia sa Michelle, vor fi implicati in producerea unui serial pentru Netflix. O intelegere ar putea fi avantajoasa pentru ambele parti, cel putin pe hartie.

Barack Obama va primi o platforma care ajunge la o audienta substantiala la nivel global, in timp ce Netflix va putea oferi continut exclusiv pe numele fostului presedinte.

CITESTE SI:  Youtuber-ul PewDiePie este primul care a ajuns la 10 miliarde de vizualizari de canal

Acesta este un lucru care ii atrage pe oameni. O alta stire de New York Times mentioneaza ca “numarul de episoade si formatele serialelor inca nu au fost stabilite”.

Publicatia mai spune ca exista doua potentiale seriale despre care se discuta. Celalalt ar putea-o include pe Michelle sustinandu-si cauzele, printre care se numara sanatatea si alimentatia.