Bancile coreene au de gand se pare sa foloseasca scanner-ul de iris al lui Galaxy Note 7

Bancile coreene au de gand se pare sa foloseasca scanner-ul de iris al lui Galaxy Note 7

Samsung a confirmat acum cateva zile ca Galaxy Note 7 este primul lor smartphone care va integra un scanner de iris.

Compania a anuntat de asemenea serviciul lor Samsung Pass care va oferi o experienta mobile banking chiar mai sigura utilizatorilor, avand in vedere ca Samsung lucreaza cu institutii financiare majore si banci din Statele Unite.

Ieri, Samsung a dezvaluit ca are de gand sa aduca scannerul de iris al lui Galaxy Note 7 si pentru telefoanele midrange.

De asemenea, Samsung a dezvaluit ca acestia au planuri mai mari pentru scanner, in afara de deblocarea telefoanelor Galaxy Note 7, si chiar au citat bancile coreene ca si potentiala industrie care ar putea influenta tehnologia.

CITESTE SI:  Pokemon GO a adus, se pare, venituri de 200 de milioane de dolari in prima luna

Se pare ca Samsung a avut dreptate, pentru ca, potrivit unor stiri, se pare ca mai multe banci coreene planuiesc deja sa foloseasca scanner-u de irisl de pe Galaxy Note 7.

Aceste banci coreene sunt KEB Hana Bank si Woon Bank. Ambele banci coreene lucreaza se pare la aplicatii care vor putea sa se foloseasca de scanner-ul de scanare a irisului de pe telefon, una dintre ele fiind o caracteristica denumita Selca Banking.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video arata performanta lui iPhone 6s dupa si inaintea inlocuirii bateriei

Pentru cei care nu sunt familiarizati, Selca este un termen folosit in Coreea de Sud care indica selfie-urile (“self camera”), asa ca practic scanner-ul de iris ar putea scana ochi persoanei, ca si cum aceasta si-ar face un selfie pentru a se identifica.

Alte banci coreene precum Shinhan Bank si KB Kookmin Bank lucreaza se pare la caracteristici similare. Nu este clar cat de rapida va fi adoptarea scanner-ului de scanare a irisului a lui Galaxy Note 7, avand in vedere ca nu este prima data cand o vedem.

CITESTE SI:  S-a dezvaluit rata de satisfactie a oamenilor pentru boxele smart intr-un sondaj

Cu toate acestea, Samsung este o companie uriasa si foarte bogata, ceea ce inseamna ca este posibil ca scanner-ul de scanare a irisului va prinde mai repede decat a prins inainte. Poate cu Galaxy Note 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *