Averea neta a lui Jeff Bezos de la Amazon trece de 100 de miliarde de dolari

Averea neta a lui Jeff Bezos de la Amazon trece de 100 de miliarde de dolari

Fondatorul si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata persoana de pe planeta dupa ce s-a luptat pentru acest loc cu cofondatorul Microsoft, Bill Gates, de cateva ori la inceputul acestui an.

Cu toate acestea, averea sa a crescut la un nivel care a fost atins doar de Bill Gates inainte. Potrivit unei noi stiri, averea neta a lui Jeff Bezos a depasit bariera de 100 de miliarde de dolari la inceputul acestei saptamani.

Asta inseamna 100.000.000.000 de dolari, in caz ca te intrebi. Bill Gates a fost ultima persoana care a ajuns la o avere neta formata din 12 cifre, iar acest lucru s-a intamplat in 1999.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret ar putea avea consola de jocuri PS4 Pro editie limitata Spider-Man

Jeff Bezos este singura persoana dupa Bill Gates care a ajuns la o avere neta de peste 100 de miliarde de dolari. Evident ca asta nu inseamna ca Jeff Bezos are 100 de miliarde de dolari in banca.

100 de miliarde de dolari este averea neta a lui Jeff Bezos care este legata de performanta actiunilor Amazon si de alti factori. Motivul pentru care averea sa neta este atat de mare in acest an este faptul ca pretul actiunilor Amazon a crescut.

CITESTE SI:  Cat a primit un muzician care si-a dat in judecata fosta pentru ca i-a sabotat cariera muzicala

Pretul actiunilor companiei Amazon au crescut in special de Black Friday, iar acest lucru a impins averea neta a lui Jeff Bezos la 100 de miliarde de dolari. Cresterea pretului actiunilor nu a fost un noroc.

Se estimeaza ca Amazon a reprezentat aproape jumatate din vanzarile online de Black Friday. Va puteti imagina de ce investitorii sunt optimisti in ceea ce priveste compania Amazon.

CITESTE SI:  Proiectul Tango al Google se va inchide pe data de 1 martie 2018

Este posibil ca averea neta a lui Jeff Bezos de la Amazon de 100 de miliarde de dolari ar putea sa coboare in cazul in care pretul actiunilor Amazon primeste o lovitura. De asemenea, poate continua sa creasca in cazul in care pretul actiunilor creste, iar acest lucru i-ar consolida lui Jeff Bezos pozitia de cea mai bogata persoana de pe planeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *