fbpx

Automatele din Japonia te ajuta sa capturezi selfie-uri

Automatele din Japonia te ajuta sa capturezi selfie-uri

Da, selfie-urile vor ramane. Avem selfie stick-uri si camere frontale cu unghi larg, chiar si palarii care captureaza selfie-uri.

Daca nu este de ajuns? De ce sa nu iti faci un autoportret in timp ce cumperi un produs de la un automat local care vinde bunuri de consum?

Asadar, avem telefoane si camere dedicate ca sa ne facem selfie-uri, avem accesorii si gadgeturi care ne ajuta sa facem selfie-uri, cum ar fi selfie stick-urile, iar acum se pare ca in Japonia s-au introdus automate care vand produse de consum care ii pot ajuta pe utilizatori sa-si faca si o gramada de poze si sa le share-uiasca prin aplicatia de mesagerie Line.

CITESTE SI:  In ce domenii va folosi Sony AI inteligenta artificiala

Aceste automate sunt de la Kirin, o companie de racoritoare din Japonia, a carei beri s-ar putea ca unora sa le fie familiara.

Automatul din Japonia va fi creat in colaborare cu aplicatia de mesagerie Line. Cand se face o fotografie, utilizatorii vor putea sa o decoreze cu rame si fundaluri speciale si cu efecte care exista exclusiv pe acel automat.

CITESTE SI:  Ce jocuri clasice Nintendo vor sosi pe consola Switch

Acele poze capturate de automatul din Japonia vor putea fi mai apoi share-uite. Presupunem ca, tehnic vorbind, nu este cu adevarat un selfie pentru ca automatul din Japonia este cel care iti face fotografia, spre deosebire de a-ti folosi propria camera, dar presupunem ca odata cu popularitatea selfie-urilor din ziua de azi, nu exista nicio indoiala ca va fi o caracteristica populara, pe langa faptul ca este o noutate.

La urma urmei, in Japonia poti gasi o multime de lucruri care te ajuta sa-ti faci poze. Asadar, un aparat care vinde si care face fotografii cu tine in timp ce iti bei bauturile?

CITESTE SI:  De ce jocurile Sony pentru consola de jocuri PS5 nu vor fi compatibile cu PS4

De ce nu? Se asteapta ca acest automat va fi lansat in Japonia in aceasta luna si ca va fi disponibil intr-o varietate de limbi, asa ca, daca se intampla sa te afli prin Japonia si vrei sa experimentezi o tehnologie noua, poate ai vrea sa fi cu ochii pe ele.