Australia va deschide prima sa fabrica de discuri de vinil din ultimii 30 de ani

Australia va deschide prima sa fabrica de discuri de vinil din ultimii 30 de ani

Cererea pentru discuri de vinil pare sa fie in crestere. Nu suntem siguri de ce, poate datorita trendului hipsterilor in care retro este brusc cool din nou, dar indiferent de motiv, este greu sa negam ca exista o cerere in crestere pentru inregistrarile audio pe vinil.

Astfel ca, pentru a satisface cererea si pentru a valorifica trendul, Australia va deschide prima sa fabrica de discuri de vinil din ultimii 30 de ani. Daca aceasta stire iti suna familiar, asta este pentru ca, luna trecuta, Sony Japan a anuntat de asemenea ca va incepe din nou productia discurilor de vinil intr-un dintre fabricile sale.

CITESTE SI:  Ce pret are noul aspirator robot Roomba i7+ care se goleste singur de gunoi

Cum am spus deja, este greu sa ignoram faptul ca inregistrarile pe acest mediu de stocare incep sa devina populare din nou. Fabrica Program Records din Australia va incepe sa lanseze discuri de vinil de 12 inch si cu greutate de 140 de grame si 180 de grame.

De asemenea, exista planuri de a incepe productia discurilor de 7 inch si 10 inch mai tarziu in anul 2018 in acea fabrica. Potrivit statisticilor, sau cel putin avand in vedere vanzarile din Marea Britanie, vanzarile de inregistrari pe acest mediu de stocare au ajuns la apogeul lor din ultimii 25 de ani.

CITESTE SI:  De ce Google inchide extensia Data Saver a browserului Chrome pentru desktop

De asemenea, am inceput sa vedem mai multe companii producand modele mai noi, dar acestea sunt mai glossy ca design pentru a se potrivi esteticii din locuintele din ziua de azi.

Am auzit de asemenea cum multi artisti incep sa-si lanseze inregistrarile pe acest mediu si cum dezvoltatorii de jocuri video lanseaza de asemenea coloane sonore pe acest mediu.

CITESTE SI:  De ce site-ul Imgur de GIF-uri va incepe sa gazduiasca si clipuri video

Indiferent daca renasterea discurilor de vinil este sau nu in mare un trend care va inceta in cativa ani, sau daca acestea ar putea fi inceputul a ceva nou (din nou), ramane de vazut. Dar ce credeti voi despre asta? Este un moft si in Australia? Sau discurile de vinil se reintorc de-a binelea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *