fbpx
Au fost dezvaluite nivelurile de performanta ale lui iPhone 6 Plus dupa activarea modului low-power

Au fost dezvaluite nivelurile de performanta ale lui iPhone 6 Plus dupa activarea modului low-power

In afara de estetica, sistemul de operare iOS 9 nu are niste schimbari radicale. Cu toate acestea, odata cu urmatorul update Apple a decis sa se concentreze mai mult pe experienta utilizatorilor si pe imbunatatirea performantei platformei iPhone-ului.

In iOS 9 vom putea gasi caracteristici de economisire a energiei, iar una dintre acele caracteristici este modul low-power.

Acest mod low-power se activeaza atunci cand nivelul de energie al bateriei ajunge sub un anumit procent, dar utilizatorii il pot activa oricand doresc in meniul de setari.

CITESTE SI:  Apple a vandut 61,2 milioane de iPhone-uri in primul trimestru

Daca va intrebati cum functioneaza, aflati ca modul low-power practic reduce performanta iPhone-ului in asa fel incat durata de viata a bateriei se va extinde.

Multumita unui test Geekbench 3, au fost dezvaluite nivelurile de performanta ale lui iPhone 6 Plus. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, exista o diferenta de performanta la iPhone 6 Plus dupa activarea modului low-power.

CITESTE SI:  Ce procent din numarul de tranzactii cu carduri ar putea reprezenta Apple Pay pana in 2025

Imaginea din partea stanga prezinta performanta lui iPhone 6 Plus atunci cand acesta functioneaza normal. Imaginea din dreapta arata ce se intampla atunci cand este activat modul low-power. Dupa cum se poate vedea, performanta in multi-core a suferit o scadere uriasa de peste 1000 de puncte, in timp ce performanta single-core a fost mai scazuta cu 600 de puncte.

Cu siguranta reducerea uriasa a puterii nu va fi buna pentru rularea anumitor aplicatii, dar atunci cand bateria este pe terminate aceasta functie ar putea fi solutia salvatoare.

CITESTE SI:  Ce ecran nemaivazut ar putea avea iPhone 12 de la Apple

In acest fel, vei reusi sa prelungesti autonomia dispozitivului tau Apple. Se asteapta ca modul low-power de pe iOS 9 va extinde durata de viata a bateriei cu aproximativ 3 ore, dar asta depinde de felul in care folosesti smartphone-ul0 iPhone 6 dupa ce activezi acel mod low-power al lui iPhone 6 Plus.