fbpx

Au fost descoperite niste telefoane iPhone 4s contrafacute care ruleaza un sistem de operare nemaintalnit pana acum

Au fost descoperite niste telefoane iPhone 4s contrafacute care ruleaza un sistem de operare nemaintalnit pana acum

Acum doi ani de zile am aflat de la o publicatie chineza despre un fapt destul de neobisnuit chiar si pentru acea vreme. Mai precis, autoritatile chineze au descoperit la acea vreme ca unii oameni inteligenti au reusit sa construiasca un telefon iPhone pe deplin functional folosind piese cumparate de pe internet. Deci, un smartphone contrafacut.

Ceea ce vine ca o continuare a stirilor de acum doi ani este articolul descoperit intr-o publicatie chineza care dezvaluie faptul ca autoritatile chineze au confiscat recent 30 de telefoane iPhone 4s contrafacute care ruleaza un sistem de operare neobisnuit.

CITESTE SI:  Ce asigurare le da Huawei clientilor sai existenti de smartphone-uri

China poate fi numita tara tuturor posibilitatilor si desi aceasta incearca sa fie un loc grozav pentru fabricarea produselor si un loc permanent pentru asta, China are inca atasata aceasta eticheta – aceea de lansare de produse contrafacute care variaza de la mancare pana la electronice de consum.

Se pare ca niste persoane de acolo au fost capabile sa asambleze un iPhone pe deplin functional folosind niste piese care au fost cumparate de pe internet cu mai multi ani in urma.

CITESTE SI:  Cat de putine iPhone-uri ar putea livra Apple in acest an

De aceasta data, se pare ca autoritatile chineze au cules recent mai mult de 30 de telefoane iPhone 4s contrafacute. In mod si mai surprinzator, aceste telefoane iPhone 4s rulau sistemul de operare iOS 8.

Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum pentru ca celelalte clone si telefoane contrafacute din trecut aveau o versiune de Android cu o tema iOS.

Se pare ca telefoanele iPhone 4s cu sistemul de operare iOS 8 contrafacute erau vandute intr-un supermarket local din zona Tongzhou Liyuan. Cei din spatele acestei inselaciuni au primit o amenda echivalenta cu 16 300 de dolari.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 Edge se confrunta cu iPhone 6 intr-un "drop test"

Practic, telefoanele iPhone 4s cu sistemul de operare iOS 8 au fost construite de la zero folosind piese neoriginale pe dedesubt, desi cutia parea originala. In plus, si castile dar si incarcatorul pareau originale. Cu adevarat acesti chinezi au dus contrafacerea la rangul de arta.