fbpx

ASUS confirma ca are propriul smartphone de gaming pe teava

ASUS confirma ca are propriul smartphone de gaming pe teava

Nici n-a trecut multa vreme de cand s-a lansat smartphone-ul de gaming Black Shark al Xiaomi, iar ASUS pare sa confirme ca lucreaza la propriul smartphone de gaming. Intr-un interviu, CEO-ul ASUS a spus ca ne putem astepta ca compania va lansa in curand un smartphone proiectat pentru jocuri.

ASUS este o companie cunoscuta pentru laptopuri – atat pentru cele personale, cat si pentru cele de gaming. Cu toate acestea, se pare ca ASUS intentioneaza sa foloseasca acea experienta de gaming si sa o aplice unui smartphone, sau cel putin asta a spus CEO-ul Jerry Shen al companiei in timpul unui interviu la deschiderea celui de-al 100-lea magazin ASUS din Filipine.

CITESTE SI:  Impresionant. Ce joc a fost portat neoficial pe consola Nintendo Switch folosind Android

Potrivit interviului, Jerry Shen a fost citat spunand ca ne putem astepta ca ASUS sa lanseze un telefon proiectat pentru jocuri. O data de lansare sau specificatiile dispozitivului nu au fost mentionate, ceea ce inseamna ca probabil vom fi nevoiti sa avem ceva rabdare pana atunci.

CITESTE SI:  Proprietarii de Galaxy Note 7 vor primi un Galaxy S8 gratuit drept compensatie?

Aceasta veste nu este deosebit de surprinzatoare deoarece, asa cum am spus, ASUS are experienta din trecut in lansarea produselor pentru jocuri, cum ar fi laptopuri, asa ca aplicarea acelei experiente la smartphone-uri nu prea este un soc.

Exista, de asemenea, o tendinta in crestere pentru smartphone-urile de gaming, lansandu-se recent telefoane de gaming precum Razer Phone si Black Shark. Nu suntem siguri daca exista intr-adevar nevoie de smartphone-uri de gaming, avand in vedere ca, in cea mai mare parte, acestea folosesc acelasi hardware de varf ca telefoanele de varf obisnuite.

CITESTE SI:  Google a creat un computer care se poate juca Space Invaders

Nu este clar daca aceasta este o tendinta care va ramane sau daca s-ar putea incheia dezastruos ca telefoanele 3D pentru care nu este nevoie de ochelari speciali – idee care a sunat bine pe hartie, dar care s-a dovedit mai putin utila decat ne-am imaginat.