fbpx

Aston Martin va produce numai masini hibride incepand din anii 2020

Aston Martin va produce numai masini hibride pana in anii 2020

Aston Martin este cel mai nou producator de masini care a anuntat ca are de gand sa-si schimbe productia catre hibride. CEO-ul Aston Martin a spus ca se asteapta ca aproximativ 25% dintre vanzarile companiei vor fi autoturisme electrice incepand din 2030, cel tarziu. Un anunt similar a fost oferit si de Volvo in aceasta vara.

Mai multi producatori de masini se angajeaza sa-si schimbe productia in ziua de azi. In loc sa produca autoturisme pe benzina, acestia doresc sa creeze mai multe masini hibride si autovehicule in intregime electrice.

CITESTE SI:  Cum e diferit prototipul de smartphone pliabil al Sharp fata de altele

Daca esti un fan al brandului Aston Martin, atunci vei fi incantat sa afli ca compania se va indrepta de asemenea catre masini hibride si in intregime electrice in curand.

Asta potrivit CEO-ului companiei Aston Martin, Andy Palmer, care a vorbit pentru Financial Times (stire citata de ArsTechnica) si care a fost citat spunand, “Vom produce numai masini hibride incepand cu mijlocul anilor 2020”.

CITESTE SI:  Businessul de modemuri al carei companii era sa-l cumpere Apple

De asemenea, acesta a dezvaluit ca Aston Martin va produce autoturisme electrice si ca se asteapta ca 25% dintre vanzarile companiei vor fi masini electrice pana in 2030, dar se pare ca pentru viitorul imediat compania Aston Martin se va concentra pe hibride.

Dupa cum se pare, Aston Martin are planuita o masina electrica denumita RapidE. Se asteapta ca acest autoturism va fi lansat in 2019, dar se pare ca va fi un model editie limitata, numai 115 astfel de autoturisme fiind planuite pentru productie.

CITESTE SI:  Ce zice Epic Games despre acuzatia ca ofera date de utilizator altor companii

Avand in vedere ca fiecare dintre ele are un pret de 255.000 de dolari, se pare ca nu vor niste modele produse in masa proiectate pentru clientii obisnuiti, dar ar trebui sa le ofere clientilor o idee cu privire la ceea ce ar trebui sa se astepte de la viitoarele modele create de companie.