fbpx

Aston Martin fabrica o masina care este mai rapida decat Bugatti Chiron

Aston Martin fabrica o masina care este mai rapida decat Bugatti Chiron

Aston Martin si Red Bull au prezentat un model de dimensiune completa a supermasinii lor AM-RB 001 luna trecuta la Monaco Grand Prix, inaintea lansarii sale din vara lui 2018. Doar 99 de masini vor fi construite, iar AM-RB 001 va fi vandut numai pe anumite piete.

Bugatti a detinut mult timp onoarea de a crea cea mai rapida masina de productie din lume. A avut onoarea cu Veyron, iar recent a dezvaluit si Bugatti Chiron.

CITESTE SI:  Tesla a fost data in judecata din cauza caracteristicilor de siguranta "Enhanced Autopilot"

Se pare ca si Aston Martin vrea coroana, pentru ca lucreaza la o noua masina care va fi o masina foarte rara, foarte scumpa si cea mai rapida masina de serie din lume.

Aston Martin lucreaza cu Red Bull la aceasta masina care este in prezent cunoscuta drept AM-RB 001 si “Project Nebula”.

Designerul F1 legendar este implicat in productia acestei masini Aston Martin rapide. A existat un eveniment la Monaco Grand Prix unde mai multe detalii despre Project Nebula au fost dezvaluite.

CITESTE SI:  Masina de varf Audi A8 are foarte multa tehnologie

Directorul executiv al Aston Martin, Andy Palmer, a fost prezent la acest eveniment. Potrivit unui raport de Autocar, AM-RB 001 va fi limitat la doar 99 de unitati, ceea ce inseamna ca va fi foarte rara. Pe de alta parte, Bugatti va fabrica 500 de unitati Bugatti Chiron.

Nu te astepta sa gasesti supermasina Aston Martin rapida in garajul tau. Aceasta va fi vanduta numai in anumite destinatii din Europa si din Orientul Mijlociu.

CITESTE SI:  VIDEO: Masina care se conduce singura a Google va iesi pe strazile publice in aceasta vara

Se crede ca Nebula are un tren de rulare hibrid care este super-usor. Se pare ca scopul acestuia este de a merge rapid.

In timp ce Aston Martin nu a confirmat costul final al dispozitivului, se asteapta sa coste pana in 5 milioane de dolari.