fbpx
Asta a cazut dintr-un avion Boeing in zbor

Asta a cazut dintr-un avion Boeing in zbor

Daca aveai o lista de lucruri in neregula la avioanele producatorului Boeing din Statele Unite, mai poti adauga un lucru in acea lista, dupa cum a descoperit o familie din Massachusetts, Statele Unite, intr-o dupa-amiaza.

Conform unui purtator de cuvant al companiei aeriene Delta Airlines, a cazut in zbor topoganul gonflabil de evacuare (dezumflat) al unui avion Boeing care circula duminica pe directia Paris-Boston.

Boeing are un an cu provocari. Unele dintre aeronavele sale au fost tinute la sol din cauza unor defecte descoperite in sistemele lor. Acum se pare ca compania mai intampina o dificultate.

CITESTE SI:  In ce tara lanseaza Google noua boxa inteligenta Nest Mini pentru a concura cu Amazon

Se spune ca, in timpul zborului, un avion Boeing apartinut de Delta Airlines si-a pierdut topoganul de evacuare. Stirile sustin ca, in timpul zborului, topoganul a reusit cumva sa se desprinda si a cazut in curtea unei familii.

Pilotul a spus ca a existat un zgomot puternic si misterios care ulterior s-a dovedit a fi topoganul de evacuare care a cazut din aeronava Boeing. Din fericire, pilotul zborului a reusit sa aterizeze avionul in siguranta si, in afara de acest incident, nu au existat alte incidente raportate.

CITESTE SI:  Ce cere premierul din Polonia companiei Netflix

Nu este clar cum a reusit topoganul de evacuare sa cada din avionul Boeing in zbor, dar Delta investigheaza in prezent problema pentru a afla cum s-a putut intampla. Pentru cei care nu stiu, topoganele de evacuare sunt un fel de perne gonflabile care le permit pasagerilor sa coboare din avion in timpul unei urgente. Acestea se pot umfla in mai putin de 10 secunde.

CITESTE SI:  De ce Facebook ii va plati pe utilizatorii care ii folosesc o aplicatie

Si desi arata mari, atunci cand un dezumflate topoganele de evacuare sunt suficient de mici pentru a fi depozitate sub usile avionului Boeing sau in compartimentele din apropierea iesirilor din aeronava, astfel incat sa poata fi folosite aproape imediat atunci cand este nevoie.