fbpx
Aspiratorul robot Neato Botvac D7 Connected se integreaza cu casa ta conectata

Aspiratorul robot Neato Botvac D7 Connected se integreaza cu casa ta conectata

Am ajuns intr-un punct in care pur si simplu nu mai este suficient ca aspiratorul tau robot sa-ti aspire podeaua la momente stabilite in fiecare saptamana. Acum, este foarte important ca locuinta ta smart sa poata chema si opri aspiratorul tau robot.

Cand vine vorba despre aspiratoarele robot, exista practic destul de multe pe piata dintre care sa alegi. Cu toate acestea, daca doresti altceva, atunci ai putea fi interesat sa afli ca Neato a dezvaluit recent cel mai nou aspirator robot al lor care se numeste Botvac D7 Connected.

CITESTE SI:  Ce indica faptul ca smartphone-ul Apple iPhone 11 are succes si ca depaseste asteptarile

Aceasta nu este prima incursiune a Neato in lumea aspiratoarelor robot. Compania a dezvaluit destul de multe modele in trecut, dar potrivit lor, Botvac D7 Connected este cel mai inteligent aspirator robot de pana in prezent al companiei.

Asta se datoreaza caracteristicilor precum tehnologia Neato FloorPlanner Advanced Mapping, precum si compatibilitatea IFTTT, ceea ce inseamna ca poti practic automatiza si mai mult dispozitivul Neato Botvac D7 Connected pentru momente/evenimente specifice si asa mai departe.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip hilar arata ca smartphone-ul ASUS ROG Phone se incarca pe sine insusi

Neato Botvac D7 Connected va veni, de asemenea, insotit de o aplicatie care le va permite utilizatorilor sa creeze un plan personalizat de podea si cu care acestia pot stabili bariere zonale in interiorul casei in care nu vor ca aspiratorul robot sa ajunga.

De asemenea, aplicatia Neato va veni cu o harta de curatare care va arata pe unde a curatat dispozitivul Botvac D7 Connected si daca au existat orice probleme sau obstacole care au stat in calea acestuia in timpul curatarii.

CITESTE SI:  S-a aflat de ce Microsoft promova vechiul Windows 1.0 in 2019

Dupa cum era de asteptat, astfel de dispozitive nu sunt ieftine, iar Neato Botvac D7 Connect nu este o exceptie. Acesta va avea un pret de 799 de dolari si se asteapta ca va fi disponibil incepand cu trimestrul patru al acestui an.