fbpx

Aspectul parcului tematic Super Nintendo World a fost dezvaluit

Aspectul parcului tematic Super Nintendo World a fost dezvaluit

La cateva zile dupa ceremonia fastuoasa din Universal Studios Japonia, se pare ca unele concepte ale parcului tematic Super Nintendo World au fost dezvaluite. Dorim sa clarificam doua lucruri mai intai, si anume ca exista sanse ca acestea sa fie niste concepte create si imaginate de fani si ca, chiar daca acestea provin de la Universal Creative, s-ar putea sa nu fie cele finale.

Dupa cum poate ati auzit unii dintre voi, Universal Studios in Japonia lucreaza cu Nintendo la dezvoltarea unui parc tematic Super Nintendo World. Avand in vedere ca este un parc tematic al companiei dezvoltatoare de jocuri, putem presupune ca vom fi serviti cu cateva francize clasice si familiare, cum ar fi Mario.

CITESTE SI:  Cum va fi parcul tematic al Studio Ghibli din Japonia

De fapt, acum nu prea mult timp in urma, s-a confirmat ca Mario Kart va fi una dintre atractii. Acum, multumita unor imagini obtinute de Theme Park University, se pare ca aspectul parcului tematic Super Nintendo World a fost dezvaluit in intregime, oferindu-ne o perspectiva destul de buna cu privire la ce ar trebui sa ne asteptam atunci cand se deschide.

CITESTE SI:  Top 5 cele mai bune playere pentru muzica pentru Android

Schema de aspect a parcului tematic Super Nintendo World in discutie nu este de prea mare calitate, dar putem vedea anumite atractii si zone, cum ar fi Regatul Ciupercilor, Locul de Joaca al Kirby, Regatul Zelda, Insula Donkey Kong, Castelul Printesei Piersica si o Academie de Antrenament pentru Pokemoni, acestea fiind numai cateva dintre ele.

Ramane de vazut ce fel de atractii si curse vor oferi aceste zone din parcul tematic Super Nintendo World dar, cum am spus, nu este prea surprinzator mai ales daca te gandesti ca aceste zone sunt bazate pe unele dintre cele mai populare francize Nintendo din istorie.

CITESTE SI:  Ce serviciu de streaming te-ar putea plati ca sa urmaresti continut

Din pacate, parcul tematic Super Nintendo World nu va fi deschis prea curand, avand in vedere ca planul este de a fi inaugurat si de a functiona la timp pentru Jocurile Olimpice din Tokio din 2020, ceea ce inseamna ca mai sunt doi, trei ani pana atunci.