fbpx

Asistentul vocal Alexa al Amazon are 15.000 de abilitati

Asistentul vocal Alexa al Amazon are 15.000 de abilitati

Alexa continua sa devina mai smart si mai capabil cu fiecare zi ce trece. Potrivit unei stiri de Voicebot si mai tarziu confirmata de Amazon, asistentul vocal a depasit saptamana trecuta numarul de 15.000 de abilitati suportate.

Asistentul vocal al Amazon poate efectua mult mai multe actiuni decat iti poti imagina. Amazon ii numeste caracteristicile – “abilitati” – si are destul de multe. Acesta poate reda muzica, sa-ti cheme o cursa Uber, sa-ti verifice soldul bancar, sa raspunda la intrebari, sa-ti spuna o gluma si mai multe, ca raspuns la comanda ta vocala.

CITESTE SI:  200 000 de oameni au semnat o petitie pentru ca Apple sa pastreze actualul port pentru casti

Potrivit unei noi stiri, Alexa are acum peste 15.000 de astfel de abilitati in repertoriul sau. Voicebot a spus prima data ca Amazon Alexa are acum 15.000 de caracteristici.

Acest lucru a fost confirmat mai tarziu de insasi compania Amazon care a mentionat ca asistentul vocal a trecut de 15.000 de abilitati vineri, saptamana trecuta. Numarul de caracteristici pe care Alexa le are creste rapid.

CITESTE SI:  Un analist zice cat de bine se vinde smartphone-ul iPhone XR

S-a confirmat in luna februarie a acestui an ca Alexa avea un numar total de 10.000 de abilitati. In doar patru luni, asistentul vocal si-a crescut cu 50 de procente numarul de abilitati care sunt suportate.

Caracteristicile pot fi de asemenea descrise ca si aplicatii vocale, iar atunci cand compari cifrele, Amazon este cu mult inaintea competitiei. Asistentul vocal Cortana al Microsoft are numai 65 de astfel de abilitati, in timp ce Google Assistant are putin mai multe – 378.

CITESTE SI:  Google ar putea bloca cautarea in aceasta tara

Nici unul nu se apropie de asistentul vocal Alexa si nici unul nu se va apropia pentru o perioada destul de mare de timp. Nu mai este nevoie sa spunem ca aceasta lista va continua sa creaca, iar Amazon isi va aduce contributia pentru a se asigura ca asistentul vocal Alexa isi pastreaza locul fruntas pentru o perioada cat mai lunga este posibil.

Facebook