fbpx
Asistentul virtual mobil care va functiona fara internet

Asistentul virtual mobil care va functiona fara internet

Un anumit asistent virtual mobil va putea in viitor sa functioneze fara o conexiune la internet. Dar nu va functiona in totalitate fara internet, pentru ca acest lucru nu e posibil. De exemplu, pentru accesarea de informatii online nu va functiona fara internet.

Problema cu asistentii virtuali mobili e ca de obicei se bazeaza pe o conexiune la net. Asta pentru ca in general asistentii virtuali mobili directioneaza comenzile utilizatorului catre un server de la distanta.

CITESTE SI:  Essential a lui Andy Rubin vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a vindeca dependenta de smartphone

Acesta e motivul pentru care uneori exista un delay. Cu toate acestea, dupa de ani de zile in care Siri a fost exclusiv online, compania Apple din Statele Unite a anuntat la WWDC 2021 ca, cu iOS 15, Siri va putea fi utilizat fara o conexiune la internet.

Cu toate acestea, Siri al companiei Apple din Statele Unite nu va fi complet offline. Pentru intrebari mai complexe, Siri inca se va baza pe o conexiune la net.

CITESTE SI:  De ce miliarde de telefoane nu vor putea folosi aceasta tehnologie a Google si Apple

La urma urmei, cum poti intreba asistentul virtual Siri despre stiri daca nu exista o conexiune la internet? Vor exista anumite sarcini care vor fi posibile offline, cum ar fi setarea cronometrelor, comutarea aplicatiilor si asa mai departe, lucruri posibile fara o conexiune la internet.

E posibil ca, in timp, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va implementa noi capabilitati pentru Siri care vor scurta timpul de raspuns al asistentului virtual mobil.

CITESTE SI:  Cenzorii Chinei pot se pare sa stearga fotografiile in timpul transmisiei

S-ar putea ca iOS 15 sa fie lansat la toamna alaturi de noile iPhone-uri. In mod interesant, se pare ca Apple a stabilit ca iOS 15 si viitoarele update-uri iOS majore sa fie optionale, utilizatorii putand alege sa foloseasca actuala versiune si sa instaleze in schimb update-uri de securitate pentru actuala versiune. Ce parere ai despre asta? Crezi ca asistentul virtual mobil Siri va fi eficient fara internet?