fbpx
Asistentul virtual Alexa va fi disponibil pentru toate smartphone-urile Android

Asistentul virtual Alexa va fi disponibil in curand pentru toate smartphone-urile Android

In aceasta primavara, Amazon a prezentat Alexa mai multor oameni, transformand asistentul virtual intr-o caracteristica care poate fi accesata din interiorul aplicatiei principale de shopping a comerciantului. Cu toate acestea, acea integrare a fost disponibila numai pentru utilizatorii de smartphone-uri Apple. In aceasta saptamana, asistentul virtual al Amazon soseste si pe smartphone-urile Android.

Asistentul virtual al Amazon a fost in mare parte limitat la propriul hardware al companiei. Cu toate acestea, recent a incheiat parteneriate cu alti producatori pentru a integra asistentul virtual in smartphone-urile lor.

CITESTE SI:  De ce o companie aeriana din Japonia investeste in roboti care neaga nevoia zborului

In curand, Alexa va fi disponibil pe orice smartphone Android. Amazon integreaza Alexa in aplicatia principala pentru sistemul de operare detinut de Google. Acum cateva luni, Amazon a facut acelasi lucru pentru utilizatorii iOS.

Compania a adus asistentul virtual pentru mai multi oameni prin integrarea asistentului digital in aplicatia principala de shopping. In acel moment, compania a declarat numai ca utilizatorii Android vor primi de asemenea Alexa in aplicatia Amazon in viitor. Utilizatorii vor putea sa profite la maxim de integrarea Alexa pe smartphone-urile lor Android.

CITESTE SI:  Cum raspunde Google acuzatiei ca isi supravegheaza proprii angajati

De asemenea, acestia vor putea pune intrebari legate de vreme, stiri si nu numai. Acestia vor putea sa foloseasca diversele abilitati care ii permit asistentului digital sa efectueze sarcini precum redarea muzicii, chemarea masinilor Uber si nu numai.

CITESTE SI:  Smartphone-ul YotaPhone 3 se va lansa in acest an, iar preturile au fost confirmate

Amazon inca nu a facut un anunt oficial in legatura cu asistentul virtual pentru aplicatia sa Android, dar compania a confirmat ca are de gand sa lanseze integrarea mai tarziu in aceasta saptamana.

Amazon are deja o aplicatie de sine statatoare Alexa pentru smartphone-urile Android, dar integrarea asistentului virtual in aplicatia sa principala de shopping ii va permite companiei sa ajunga la mai multi oameni.