Asistentul virtual Alexa al Amazon este acum pe smartphone-ul HTC U11

Asistentul virtual Alexa al Amazon este acum pe smartphone-ul HTC U11

HTC U11 este cel mai bun smartphone pe care compania l-a creat, de ani de zile. Are un aspect uluitor, este foarte bine facut, la fel de rapid ca orice alt smartphone pe care il poti cumpara si are o camera de top.

Nici chiar caracteristica sa inselatoare “Edge Sense” nu diminueaza stralucirea lui U11. Dar HTC U11 are un alt truc in maneca: incepand de astazi, acesta este primul smartphone cu un asistent virtual Amazon Alexa integrat.

Daca doresti sa ai mai multe optiuni de asistenti virtuali personali, atunci cumpara smartphone-ul HTC U11. Cand smartphone-ul a fost lansat, compania a spus ca clientii vor putea alege dintre trei asistenti virtuali, printre care se numara Google Assistant, HTC Companion si asistentul virtual al Amazon.

CITESTE SI:  Ce gafa a comis cineva de la Sony legata de trailerul unui film pe YouTube

Asistentul virtual Alexa al Amazon nu a fost disponibil la lansare pe smartphone-ul taiwanez, dar Edge Sense a fost acum actualizat pentru a aduce Alexa pentru HTC U11. Cel mai nou update Edge Sense care este chiar acum disponibil pe Play Store aduce suport pentru Alexa al Amazon pentru HTC U11.

CITESTE SI:  Ce promite Donald Trump companiei Apple in legatura cu iPhone-urile

Cu toate acestea, chiar daca update-ul poate fi descarcat chiar acum, asistentul virtual al Amazon nu va fi disponibil pana azi, 17 iulie. Aceasta va fi o schimbare la nivel de server, iar Alexa va incepe sa functioneze pe smartphone-urile HTC U11 care au cea mai noua versiune a Edge Sense instalata.

Cei care si-au actualizat deja aplicatia Edge Sense vor vedea acum o optiune “Launch HTC Alexa” in meniul de setari Edge Sense. Chiar daca utilizatorii l-au pornit, asistentul virtual al Amazon nu va fi de niciun folos pana azi, 17 iulie.

CITESTE SI:  Preturile tabletei iPad Pro au fost crescute discret de Apple

Asistentul virtual personal Alexa al Amazon are acum suport pentru mai mult de 15.000 de abilitati, asa ca acesta poate efectua o larga varietate de sarcini, cum ar fi sa citeasca stirile, sa redea muzica, sa controleze dispozitivele inteligente din casa, sa cheme o masina Uber si asa mai departe. Asadar, Alexa al Amazon pe smartphone-ul U11 este foarte util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *