fbpx

Asistentul virtual Alexa al Amazon este acum pe smartphone-ul HTC U11

Asistentul virtual Alexa al Amazon este acum pe smartphone-ul HTC U11

HTC U11 este cel mai bun smartphone pe care compania l-a creat, de ani de zile. Are un aspect uluitor, este foarte bine facut, la fel de rapid ca orice alt smartphone pe care il poti cumpara si are o camera de top.

Nici chiar caracteristica sa inselatoare “Edge Sense” nu diminueaza stralucirea lui U11. Dar HTC U11 are un alt truc in maneca: incepand de astazi, acesta este primul smartphone cu un asistent virtual Amazon Alexa integrat.

Daca doresti sa ai mai multe optiuni de asistenti virtuali personali, atunci cumpara smartphone-ul HTC U11. Cand smartphone-ul a fost lansat, compania a spus ca clientii vor putea alege dintre trei asistenti virtuali, printre care se numara Google Assistant, HTC Companion si asistentul virtual al Amazon.

CITESTE SI:  Motivul pentru care producatorii Android isi pierd interesul in senzorii de amprente integrati in ecran

Asistentul virtual Alexa al Amazon nu a fost disponibil la lansare pe smartphone-ul taiwanez, dar Edge Sense a fost acum actualizat pentru a aduce Alexa pentru HTC U11. Cel mai nou update Edge Sense care este chiar acum disponibil pe Play Store aduce suport pentru Alexa al Amazon pentru HTC U11.

CITESTE SI:  Ce GPU poate avea smartphone-ul de gaming Samsung

Cu toate acestea, chiar daca update-ul poate fi descarcat chiar acum, asistentul virtual al Amazon nu va fi disponibil pana azi, 17 iulie. Aceasta va fi o schimbare la nivel de server, iar Alexa va incepe sa functioneze pe smartphone-urile HTC U11 care au cea mai noua versiune a Edge Sense instalata.

Cei care si-au actualizat deja aplicatia Edge Sense vor vedea acum o optiune “Launch HTC Alexa” in meniul de setari Edge Sense. Chiar daca utilizatorii l-au pornit, asistentul virtual al Amazon nu va fi de niciun folos pana azi, 17 iulie.

CITESTE SI:  Cum arata Samsung ca smartphone-ul pliabil e foarte aproape

Asistentul virtual personal Alexa al Amazon are acum suport pentru mai mult de 15.000 de abilitati, asa ca acesta poate efectua o larga varietate de sarcini, cum ar fi sa citeasca stirile, sa redea muzica, sa controleze dispozitivele inteligente din casa, sa cheme o masina Uber si asa mai departe. Asadar, Alexa al Amazon pe smartphone-ul U11 este foarte util.