fbpx
Asistentul Bixbi al Samsung intelege engleza si coreeana deocamdata

Asistentul Bixbi al Samsung intelege engleza si coreeana, deocamdata

Noul asistent virtual al Samsung, Bixbi, este altfel. Cand Siri, Google si Alexa se concentreaza pe colectarea si intelegerea informatiei pe internet si pe raspunderea la intrebari, asistentul vocal al producatorului sud-coreean incearca sa te ajute sa-ti folosesti telefonul. Scopul companiei Samsung este de a face in asa fel incat sa nu fie nevoie sa atingi deloc ecranul dispozitivului.

Odata cu lansarea lui Galaxy S8 si S8+, se pare ca Samsung intra in jocul asistentilor vocali (din nou) cu lansarea lui Bixbi. Inca nu s-au efectuat teste amanuntite pe acest asistent vocal, asa ca nu este clar cat de bine se descurca fata de competitie, dar daca esti entuziasmat sa-l incerci, citeste in continuare.

CITESTE SI:  Tim Cook critica companiile care monetizeaza datele personale ale clientilor

Potrivit anuntului caracteristici companiei sud-coreene, acestia au notat in partea de jos a paginii ca Bixbi va suporta numai limba engleza si cea coreeana la lansare, dar Samsung se asteapta ca mai multe limbi vor sosi in viitor.

CITESTE SI:  Ce specificatii au noile smartphone-uri Pixel 4 si Pixel 4 XL ale Google

Nu suntem siguri cand se va intampla asta, dar presupunem ca are sens ca Samsung va extinde limbile suportate, pe langa engleza si coreeana. Cu toate acestea, deocamdata asta inseamna pentru utilizatori ca daca engleza sau coreeana nu este limba ta nativa, atunci folosirea asistentului Bixbi nu prea va avea sens, avand in vedere ca nu va intelege alte limbi.

De asemenea, nu suntem siguri cat de bine se va descurca asistentul virtual Bixbi al Samsung cu engleza cu accent, avand in vedere ca exista alte tari care vorbesc engleza, dar nu neaparat engleza americana, asa ca nu este clar daca Bixbi va avea probleme aici.

CITESTE SI:  Google spune cum ne va ajuta sa fim mai putin dependenti de tehnologie

In orice caz, daca esti curios in legatura cu unele dintre caracteristicile asistentului virtual Bixbi si de ce este capabil, atunci intra pe site-ul Samsung pentru informatii suplimentare.