fbpx

Asa arata setul LEGO gen consola NES

Asa arata setul LEGO gen consola NES

Compania daneza LEGO va lansa un set de piese cu care poti reconstrui consola de jocuri NES a companiei Nintendo din Japonia. S-a dezvaluit cum va arata acesta si la ce preturi se va vinde. Va fi o replica la dimensiune completa a consolei de jocuri NES si va fi inclus chiar si un TV.

Prima colaborare LEGO – Super Mario Bros. va fi comercializata in doar cateva saptamani, dar compania daneza deja ofera informatii despre urmatoarea colaborare pe care o are cu compania Nintendo din Japonia.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul blockchain HTC Exodus care poate fi cumparat cu bani conventionali acum

Un tweet de pe contul oficial de LEGO al Twitter a dezvaluit silueta unui set de piese aproape neidentificabil, dar o serie de imagini de la VJGamer indica faptul ca va fi o replica completa a originalei console NES, completata cu un controler, un cartus si chiar si cu un TV pe care il poti construi si care are Super Mario Bros. pe ecran.

Ca sa fim cinstiti, acest set este construit in intregime din piese LEGO si din pacate nu este o consola NES functionala, dar imaginile arata o manivela pe ecran care va pune Mario pe ecranul TV-ului.

CITESTE SI:  De-asta Xbox Series X poate fi mai performanta decat PS5

Se pare ca setul de consola NES va include 2646 de piese, iar TV-ul are o zona incorporata, astfel incat sa poti monta Mario de la piesele existente LEGO Mario.

Blogul german Promo Bricks sustine ca setul va avea un pret 229 de euro atunci cand se va lansa, in timp ce Nintendo Life sustine ca va avea un pret de 250 de dolari in Statele Unite.

CITESTE SI:  Ce pret are acest smartphone 5G ieftin

Acele preturi par in linie cu preturile pentru alte seturi cu tot atatea piese. Un tweet de la compania LEGO de acum scurt timp indica faptul ca detaliile oficiale despre noile piese vor sosi in curand.

Ce parere ai despre noul set LEGO in gen consola NES? Crezi ca imita aproape perfect consola de jocuri NES a companiei Nintendo din Japonia? Ce crezi despre preturi?