fbpx

Asa arata medaliile din electronicele reciclate pentru Jocurile Olimpice din 2020 din Tokio

Asa arata medaliile din electronicele reciclate pentru Jocurile Olimpice din 2020 din Tokio

Jocurile Olimpice de vara din 2020 din Tokio, Japonia, vor avea loc in curand. Iar medaliile pe care sportivii le vor purta vor fi produse din metalele pretioase extrase din electronicele vechi reciclate pe tot teritoriul Japoniei. Japonia a dezvaluit acum cum arata acele medalii pentru evenimentul din 2020 din Tokio.

Folosim metale in multe lucruri, cum ar fi in medaliile oferite sportivilor la evenimente sportive. Cu toate acestea, evenimente uriase precum Jocurile Olimpice necesita cumpararea de mult metal pretios pentru a se crea o varietate de medalii care vor fi oferite castigatorilor.

CITESTE SI:  Cu ce malware au venit din fabrica multe smartphone-uri Android, lucru confirmat de Google

Dar, dupa cum poate ai auzit, pentru Jocurile Olimpice din 2020 din Tokio, Japonia va realiza o schimbare. S-a anuntat mai devreme in acest an ca pentru Jocurile Olimpice din 2020 din Japonia vor fi reciclate electronice pentru a se crea medalii pentru sportivii evenimentului din Tokio din 2020.

Iar daca te intrebai cum arata, imaginea de mai sus ar trebui sa-ti formeze o idee. Jocurile Olimpice din 2020 din Tokio vor necesita 5000 de medalii, iar Comitetul de Organizare din Tokio a incercat sa recicleze in Japonia produsele electronice si metalele rare din interiorul lor.

CITESTE SI:  Medicii din Japonia folosesc inteligenta artificiala pentru a diagnostica leucemia

Pana in prezent s-a reusit in Japonia colectarea a aproximativ 78.000 de tone de electronice care au inclus 6 milioane de smartphone-uri. Au fost extrase din acele electronice reciclate 32 de kilograme de aur, 3500 de kilograme de argint si 2200 de kilograme de bronz.

CITESTE SI:  Ce pret are camera mirrorless Sony performanta si portabila

Trebuie sa spunem ca medaliile pentru evenimentul din Tokio arata destul de bine si nu ti-ai putea da seama ca au fost create din electronice reciclate. Nu e clar daca aceasta e o viitoare tendinta a Jocurilor Olimpice de dupa 2020, dar este o idee destul de buna si o modalitate buna de reutilizare a electronicelor vechi si neutilizate. Deci, da, ar fi bine ca mai multe evenimente sa adopte in viitor o idee similara de reciclare.