fbpx

Asa ar putea arata cardul de credit al Apple

Asa ar putea arata cardul de credit al Apple

Ben Geskin a impartasit imagini pe Twitter cu privire la Apple Card. Acel Ben Geskin spune ca anumiti angajati ai companiei din Cupertino au inceput deja sa primeasca cardul de credit care a fost anuntat in luna martie.

In martie, compania a anuntat Apple Card. Acesta este abordarea companiei din Cupertino pentru instrumentele de plata pe suport magnetic. Conform companiei, nu este doar unul obisnuit, deoarece va fi practic realizat din titaniu.

Cardurile de credit realizate din metal sunt de obicei exclusive pentru oamenii din inalta societate, dar se pare ca compania din Cupertino le va aduce si maselor.

CITESTE SI:  De ce utilizatorii ar putea dezactiva butonul Bixby de pe Samsung Galaxy Note 9, in curand

Ei bine, cei care se intreaba cum ar putea arata, trebuie sa stie ca compania a inceput deja sa il distribuie angajatilor interni.

Datorita unui tweet de Ben Geskin, avem imagini cu produsul Apple. Ben Geskin a modificat imaginile pentru a elimina numele angajatului companiei din Cupertino pentru a-i proteja identitatea.

Asa cum era de asteptat de la compania din Cupertino, designul este minimalist, iar dintr-o privire probabil ca nu iti vei putea da seama ca este creat din titaniu.

CITESTE SI:  Instanta a decis ca Google nu ii datoreaza nimic companiei Oracle pentru ca a folosit Java in Android

De asemenea, se pare ca procesul de asociere va fi similar cu cel in cazul AirPods si instruieste utilizatorul sa trezeasca iPhone-ul si sa tina instrumentul de plata pe suport magnetic.

Cei care nu sunt familiarizati cu Apple Card trebuie sa stie ca este un instrument de plata fizic care poate fi folosit ca unul obisnuit la magazinele care le accepta (desi nu accepta platile fara contact).

CITESTE SI:  Cand jumatate din SUA va avea acoperire 5G, conform Verizon

De asemenea, Apple Card este legat de Apple Pay, ceea ce inseamna ca il puteti utiliza digital pentru a plati pentru diverse lucruri. Produsul Apple este in prezent stabilit pentru o lansare in aceasta vara, dar va fi disponibil doar in Statele Unite. Cu toate acestea, Goldman Sachs, banca din spatele instrumentului de plata pe suport magnatic, a declarat ca exploreaza aducerea acestuia si pe alte piete in viitor.