Asa ar fi putut arata tastatura primului iPhone la debutul sau

Asa ar fi putut arata tastatura primului iPhone la debutul sau

Ken Kocienda a lucrat la Apple timp de cativa ani. Pe 4 septembrie, acesta va lansa o noua carte care detaliaza procesul de design al Apple de la nivel intern, relatand propriile sale anectode cu privire la lucrul la iPhone si iPad, demonstratiile in fata lui Steve Jobs si nu numai.

Una dintre problemele smartphone-urilor, cel putin din trecut, era faptul ca ecranele lor erau prea mici, asa ca era o sarcina dificila sa se incerce integrarea unei tastaturi pe ecran.

Aceasta a fost una dintre multele critici ale smartphone-urilor din trecut si se pare ca si iPhone-ul companiei Apple ar fi putut fi victima acelor critici.

Intr-o stire de 9to5Mac, aflam ca s-a reusit obtinerea unui extras din viitoarea carte a lui Ken Kocienda care se numeste “Creative Selection”.

CITESTE SI:  Lovitura pentru Kaspersky! Compania de securitate a fost inlaturata de guvernul Statelor Unite din lista cu furnizorii aprobati

Pentru cei care nu stiu, Ken Kocienda a lucrat la Apple din 2001 pana in 2016 ca designer in companie, iar in acel extras, acesta a impartasit cateva designuri despre cum ar fi putut arata tastatura virtuala a iPhone-ului companiei Apple.

Dupa cum poti vedea, designul acestei tastaturi de iPhone nu arata ca versiunea finala care a fost lansata cu primul iPhone. Potrivit lui Ken Kocienda, ideea era ca tastele mai mari ale tastaturii (care grupau mai multe litere impreuna) ar facilita utilizatorilor de iPhone folosirea lor si ca un dictionar incorporat ar ajuta la sugerarea de cuvinte pentru ca utilizatorii sa le completeze.

CITESTE SI:  Un elev cere unei scoli sa inceteze confiscarea telefoanelor

Ideea lui Ken Kocienda de la Apple a fost respinsa in mod evident, ceea ce l-a fortat sa vina cu un alt design, acest lucru ducand la o tastatura care putea ajusta in mod inteligent tintele pe fuga.

Cu aceasta tastatura a aparut iPhone-ul companiei Apple prima data. Sunt niste informatii interesante si o privire buna asupra procesului de proiectare. Cei care vor sa afle mai multe despre tastatura companiei Apple, trebuie sa stie ca acea carte a lui Ken Kocienda – in care se vorbeste despre tastatura iPhone-ului – se va lansa pe data de 4 septembrie si ca poate fi precomandata de pe Amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *