fbpx

Asa ar arata interiorul foarte complicat al lui AirPower, incarcatorul wireless al Apple

Asa ar arata interiorul foarte complicat al lui AirPower, incarcatorul wireless al Apple

A aparut un clip video in China, clip despre care se presupune ca ne indica cum arata interiorul foarte complicat al unui incarcator wireless AirPower de la compania Apple din Statele Unite.

Anul trecut, Apple si-a anulat planurile pentru incarcatorul wireless AirPower. Compania sustinea atunci ca dispozitivul nu a fost in masura sa indeplineasca standardele inalte stabilite si ca, din acest motiv, Apple a decis ca indicat ar fi sa anuleze dispozitivul decat sa scoata pe piata un produs de calitate indoielnica.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi aplicatia oficiala Spotify pentru Apple Watch

Acum, gratie unui clip video incarcat de un utilizator pe Bilibili (un site web de video sharing din China), se arata un presupus incarcator wireless Apple AirPower demontat.

De asemenea, ne indica motivul posibil pentru care a fost anulat de compania Apple din SUA. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, incarcatorul wireless AirPower are un interior foarte complicat.

CITESTE SI:  Sony spune cand s-ar putea lansa consola PlayStation de urmatoare generatie

In mod obisnuit, incarcatoarele wireless folosesc bobine care sunt folosite pentru a incarca dispozitivele, dar Apple a asezat bobinele intr-o asa maniera incat acestea pot incarca iPhone-urile oriunde ar fi asezate iPhone-urile pe placa.

De asemenea, a fost inclusa o serie de circuite similare unei tastaturi si care par complexe, motiv pentru care unii speculeaza ca asta ar putea duce la o scumpire prohibitiva a AirPower, peste preturile altor incarcatoare fara fir de pe piata.

CITESTE SI:  De ce filmele Star Wars originale nu vor aparea pe serviciul de streaming al Disney

Una dintre neregulile semnalate anterior la AirPower este faptul ca placa de incarcare wireless se poate supraincalzi. Nu e greu de observat de ce, avand in vedere complexitatea circuitelor.

Acestea fiind spuse, au aparut anterior zvonuri conform carora compania Apple din Statele Unite nu a renuntat in intregime la incarcatorul wireless AirPower si ca va fi lansata o versiune mai noua si imbunatatita, in octombrie.