fbpx

Arnold Schwarzenegger dezvaluie detalii despre noul film Terminator

Arnold Schwarzenegger dezvaluie detalii despre noul film Terminator

Arnold Schwarzenegger nu intentioneaza sa se retraga din rolul unuia dintre cele mai memorabile personaje prea curand. Arnold Schwarzenegger a devenit un superstar de filme de actiune in 1984, atunci cand a fost distribuit in rolul robotului indestructibil T-800.

Exista un nou film Terminator pe teava, iar fanii peliculelor originale vor fi incantati sa afle ca echipa originala se intoarce. James Cameron produce noua pelicula, in timp ce atat Arnold Schwarzenegger, cat si Linda Hamilton, se vor intoarce.

CITESTE SI:  Sase servicii de informatii americane spun sa nu cumparam telefoane Huawei si ZTE

Arnold Schwarzenegger a dezvaluit acum cateva zile detalii despre noua pelicula, spunand ca aceasta va reveni la elementele de baza. Arnold Schwarzenegger a declarat intr-un interviu pentru Business Insider ca noul film Terminator se va intoarce la elementele de baza.

Asta inseamna ca majoritatea evenimentelor din peliculele Terminator care au fost lansate dupa Terminator 2 din 1991 vor fi ignorate. Arnold Schwarzenegger a mai dezvaluit ca personajul sau, robotul ucigas, si Sarah Connner interpretata de Linda Hamilton, vor fi singurele doua personaje din peliculele anterioare, personaje care vor aparea in noul film Terminator.

CITESTE SI:  Cum e robotul care identifica obiecte dupa aspect si atingere al MIT

James Cameron, creatorul francizei, este implicat in acest proiect ca producator. Tim Miller, care a regizat faimosul film Deadpool, va ocupa scaunul regizorului pentru aceasta pelicula.

“Cred ca Cameron si Tim au venit cu un concept in care pot continua cu T-800 (un model de robot Terminator), dar produc un film cu totul nou”, a spus Arnold Schwarzenegger, adaugand ca acum se ocupa de niste lucruri prin care se indeparteaza de regulile cronologiei si de alte personaje.

CITESTE SI:  Ce companie a depasit regele Amazon la numarul de livrari de boxe inteligente

“Este foarte greu sa vii cu idei noi atunci cand trebuie sa ramai in acest cadru”, a spus el. Noul film Terminator va fi lansat pe data de 26 iulie 2019.