fbpx

Under Armour a dezvaluit noi tenisi printati 3D

Under Armour a dezvaluit un nou tenis printat 3D

Under Armour isi va lansa cel mai scump tenis al sau. ArchiTech Futurist este un tenis de alergare care incorporeaza avansul tehnologic de pana acum al companiei. Una dintre acele inovatii este fermoarul montat pe mijloc care permite ca partea superioara sa se muleze pe picior. Tenisul foloseste practic un sistem de compresie in locul sireturilor traditionale pentru a pastra piciorul fixat. Partea din spate a tenisului este deschisa.

CITESTE SI:  Politia a deblocat telefonul unei victime prin printarea 3D a amprentei sale digitale

Printarea 3D poate fi folosita la tot felul de lucruri dupa cum am vazut in trecut, iar ideea folosirii acesteia pentru a printa 3D o pereche de adidasi s-a mai vehiculat inainte, tocmai de aceea nu suntem surprinsi sa aflam ca Under Armour a dezvaluit recent ultima lor pereche de adidasi printati 3D, Architech Futurist.

Merita sa mentionam ca Under Armour a mai printat 3D adidasi inainte, cum ar fi in 2016 cand acestia au prezentat tenisii ArchiTech printati 3D, asa ca in realitate ArchiTech Futurist se bazeaza cumva pe aceia.

CITESTE SI:  Cu ce urias gamer colaboreaza Adidas pentru niste adidasi

Cu acele incaltaminte, Under Armour va folosi printarea 3D pentru a crea o retea de cadru dinamic folosita pentru amortizare. Avand in vedere ca produsele nucleu ale Under Armour sunt inca imbracamintea cu compresie, presupunem ca are sens faptul ca incearca sa o aplice adidasilor lor.

CITESTE SI:  Adidasii Nike care se strang singuri la siret sunt din nou la vanzare

Daca asta va duce la o pereche de adidasi confortabili ramane de vazut, dar poate vor fi aceia pe care va trebui cu siguranta sa-i incerci. Din pacate, tenisii ArchiTech ai Under Armour nu sunt ieftini pentru ca au un pret de 300 de dolari, dar daca esti interesat, se asteapta ca vor fi disponibili incepand cu 30 martie 2017.

Facebook