ARM: Dispozitivele mobile ar putea fi mai puternice decat consolele in 2017

ARM Dispozitivele mobile ar putea fi mai puternice decat consolele, in 2017

Acel supercomputer (dispozitiv mobil) din buzunarul tau va face in curand ca cele mai noi console de gaming ale Sony si Microsoft sa apara vechi si demodate.

Dispozitivele noastre mobile au parcurs cu siguranta un drum lung de pe vremea telefonului simplu, pe care jocurile monocromatice erau tot ceea ce puteam juca.

Cu toate acestea, uitandu-ne la dispozitivele mobile din ziua de azi, vedem ca acestea au progresat rapid si pot rula jocuri cu grafica de inalta calitate pe care numai un PC sau o consola high-end le putea rula atunci.

CITESTE SI:  Samsung incepe productia in masa a modulelor de RAM LPDDR de 12Gb pentru dispozitivele mobile

Tocmai de aceea, ARM a indicat ca este posibil ca dispozitivele mobile ar putea sfarsi fiind mai puternice decat consolele de jocuri pana la sfarsitul anului 2017.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu ARM, tehnologia companiei este destul de asemanatoare cu ce se ascunde in spatele cipurilor de la Qualcomm, Samsung si Apple.

CITESTE SI:  VIDEO: Japonia are o trupa J-Pop de fete care canta despre monede virtuale

Directorul de ecosistem al companiei ARM, Nizar Romdan, a vorbit la evenimentul Casual Connect Europe in care acesta a fost citat spunand ca, “Hardware-ul mobil este deja puternic. Daca iei un smartphone sau o tableta high-end din ziua de azi, performanta este deja mai buna decat cea a consolelor Xbox 360 si PlayStation 3. Ii prinde din urma rapid pe Xbox One si PlayStation 4”.

Este evident ca nu este prima data cand s-a previzionat ca gaming-ul mobil ar putea deveni in curand una dintre principalele metode de gaming, dar, bazandu-ne pe ceea ce vedem, inca exista multa cerere pentr consolele de jocuri dedicate pentru living-room, dar ce credeti voi despre asta?

CITESTE SI:  Un profesor foloseste recunoasterea faciala pentru a detecta studentii plictisiti

Crezi ca este posibil ca dispozitivele noastre mobile ar putea in curand sa fie mai puternice decat consolele de jocuri cele mai noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *