Ar putea fi urmatorul iPhone un telefon pliabil?

Ar putea fi urmatorul iPhone un telefon pliabil

Apple a depus o cerere pentru un brevet pentru un dispozitiv electronic pliabil cu un display flexibil in aceasta luna, indicand faptul ca compania ar putea lucra la idei pentru un viitor iPhone care sa rivalizeze cu telefonul pliabil zvonit al Samsung. Pare foarte probabil ca Apple pregateste un display pliabil pentru smartphone-ul sau popular, iPhone.

Telefoanele cu clapeta, despre care credem ca au fost primele telefoane pliabile, sunt gata sa revina, dar de aceasta data acestea vor avea displayuri touchscreen. Se zvoneste ca Samsung este una dintre companiile care se afla la conducere cu un telefon cunoscut sub numele de Galaxy X, dar se pare ca Apple ar putea fi, de asemenea, interesata.

CITESTE SI:  VIDEO: Robotul Mira care joaca jocul cucu bau nu trebuie ratat

Intr-un brevet recent descoperit, se pare ca Apple pregateste ceea ce pare a fi un iPhone care poate fi indoit. Descrierea brevetului este destul de generala si presupunem ca a fost realizat in asa fel incat sa acopere o gama larga de dispozitive, pentru ca “poate fi un laptop, o tableta, un telefon celular, un ceas de mana sau un alt dispozitiv electronic”.

Acestea fiind spuse, nu exista nicio garantie ca brevetul va fi acordat companiei Apple si, chiar daca ar exista, nu exista promisiuni ca Apple il va indeplini si ca il va aduce la realitate, lansand un iPhone pliabil.

CITESTE SI:  Camera lui Samsung Galaxy S8 cade pe locul doi dupa Pixel in topul celor mai bune camere, potrivit celor de la DxOMark

La urma urmei, multe companii tehnologice, inclusiv Apple, breveteaza tot timpul ideile care pot sau nu sa fie transformate intr-un produs real, dar este interesant sa ne gandim la posibilitati.

Desi Samsung ar putea deveni principalul lider in ceea ce priveste telefoanele pliabile, un raport recent a aratat ca aceasta companie s-ar putea sa nu fie singura si ca ne putem astepta la telefoane pliabile anul viitor de la cei de la ZTE, Huawei, OPPO si asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *