fbpx

Apple Watch Series 3 a salvat un kitesurfer de rechini

Apple Watch Series 3 a salvat un kitesurfer de rechini

Un kitesurfer din California a dezvaluit cum Apple Watch Series 3 l-a salvat, dupa ce o greseala de kiteboarding l-a lasat la o distanta de in jur de 1,5 kilometri de coasta Californiei, in apele cu rechini albi.

Una dintre caracteristicile cheie ale Apple Watch Series 3 este abilitatea sa de a efectua apeluri telefonice, asta daca ati achizitionat versiunea celulara. Desi unii ar putea crede ca acea functie celulara este o noutate si una inutila, pentru John Zilles, decizia de a cumpara modelul celular i-a salvat viata.

CITESTE SI:  De ce Walmart nu mai afiseaza jocuri video violente in magazinele sale

Intr-o stire de Daily Mail, se pare ca Zilles, care este un kitesurfer avid, a iesit la surf in Ventura, California, acolo unde a invatat recent cum sa foloseasca o “aripa” care le permite kitesurferilor sa se ridice deasupra apei.

Din nefericire pentru kitesurfer, el si-a dat seama ca a reusit cumva sa se indeparteze prea mult de tarm si a ajuns intr-o zona in care s-a descoperit recent ca exista multi rechini albi.

CITESTE SI:  Apple lanseaza iOS 8.2 cu suport pentru Apple Watch

Kitesurferul incercase initial sa incerce sa inoate spre tarm, dar el a estimat ca ar fi durat vreo doua ore. Desi Zilles nu vede nici un rechin, kitesurferul si-a amintit ca au existat stiri in care alti oameni spuneau ca i-au vazut, iar aceste stiri l-au tulburat.

Atunci a decis sa sune cu Apple Watch Series 3 autoritatile pentru a-i veni in ajutor. Din fericire, ei au reusit sa-l gaseasca cu ceva indrumare de la kitesurfer pana la locul sau. Spunand ca este impresionant de capabilitatile lui Apple Watch Series 3, Zilles sustine ca mai tarziu i-a scris CEO-ului Apple, Tim Cook, pentru a-si spune povestea, iar Tim Cook a raspuns, “Uau, sunt fericit sa aud ca esti in siguranta”. Nu este prima data cand auzim ca Apple Watch a salvat o viata si ne indoim ca va fi ultima.

Facebook