fbpx

Apple va inlatura aceste aplicatii iOS de pe App Store

Apple va inlatura aceste aplicatii iOS de pe App Store

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va reduce cantitatea de anumite aplicatii iOS de pe magazinul App Store. Si nu, nu e vorba acum despre cele malitioase. Desigur, anumiti dezvoltatori nu sunt foarte incantati.

Magazinul iOS – App Store – este o piata libera. Dezvoltatorilor de pe magazin li se permite sa perceapa orice pret doresc pentru apps-urile lor, desi in general apps-urile tind sa aiba preturi similare pentru a fi competitive.

CITESTE SI:  LG G4 este evaluat mai bine fata de competitie

Cu toate acestea, din cand in cand intalnesti pe magazinul App Store o aplicatie iOS foarte scumpa. Conform unei stiri de 9to5Mac, se pare ca compania din Statele Unite va elimina apps-urile care sunt irational de scumpe.

Acest lucru nu inseamna ca Apple intentioneaza sa controleze preturile aplicatiilor, ci mai degraba compania din Statele Unite va incerca sa reduca cantitatea de aplicatii iOS prea scumpe care au aparut pe App Store.

CITESTE SI:  De ce Hyundai cumpara Boston Dynamics, firma de robotica

Aceste apps-uri tind sa se prezinte ca apps-uri legitime, dar ii stimuleaza pe utilizatori sa plateasca abonamente scumpe. Intr-un e-mail obtinut de 9to5Mac, s-a reperat o scrisoare de respingere de la Apple catre un dezvoltator, compania din Statele Unite respingandu-i un app, deoarece preturile abonamentului in-app erau prea mari pentru ceea ce ofereau serviciile.

Compania Apple din Statele Unite chiar a catalogat aceste aplicatii iOS ca fiind unele jecmanitoare. Desi Apple are de o perioada lunga de timp in vigoare astfel reguli pentru App Store, se pare ca acum compania pune in aplicare mai activ acele reguli.

CITESTE SI:  Apple incearca sa convinga Samsung sa reduca pretul displayurilor OLED, se pare

Ceea ce nu ar fi chiar un lucru negativ. Ce parere ai despre faptul ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va reduce cantitatea de aplicatii iOS exagerat de scumpe?

Facebook