fbpx

Apple se ofera sa repare gratuit iPhone-urile stricate de uraganul Harvey, potrivit unor surse

Apple se ofera sa repare gratuit iPhone-urile stricate de uraganul Harvey, potrivit unor surse

Uraganul Harvey a lasat in urma multe ravagii, iar oameni si-au pierdut masini, case, amici, membri de familie, animale de casa, afaceri si asa mai departe, asa ca ne putem imagina ca anumite unelte esentiale de comunicare precum smartphone-urile care s-au stricat in urma inundatiei sunt ceva ce nu le trebuie oamenilor in acest moment.

Cu toate acestea, vestea buna este ca, daca esti un utilizator de iPhone caruia i s-a stricat iPhone-ul in timpul uraganului Harvey, exista stiri care spun ca Apple se ofera in mod neoficial sa repare aceste iPhone-uri  in mod gratuit.

CITESTE SI:  Cum a folosit Twitter numerele de telefon, din neatentie

Apple inca nu a anuntat sau confirmat nimic, dar stirile indica faptul ca exista unii care au fost suficient de norocosi si le-au fost reparate in mod gratuit iPhone-urile stricate de apa si socurile din urma uraganului Harvey.

Dupa cum indica publicatia 9to5Mac, niciuna dintre aceste tipuri de stricaciuni cauzate iPhone-ului nu sunt acoperite de obicei de reparatia gratuita din garantie de Apple, asa ca presupunand ca acest lucru este adevarat si ca acesta este planul companiei Apple, aceasta este o veste buna (desi presupunem ca acest lucru nu este in intregime un gest de altruism din partea Apple, avand in vedere ca aceasta este publicitate gratuita si buna pentru companie si iPhone).

CITESTE SI:  Care e cel mai de succes joc mobil al Nintendo

Potrivit guvernatorului statului Texas, Greg Abbott, se estimeaza ca uraganul Harvey ar fi cauzat daune in valoare de 150-180 de miliarde de dolari. Pana acum sunt cel putin 47 de morti raportate, iar peste 43.000 de oameni au fost stramutati de la locuintele lor.

CITESTE SI:  Dispozitivul care livreaza automat insulina pentru cei cu glicemie prea ridicata

Asadar, desi apa, mancarea si adapostul sunt niste lucruri in mod clar importante, cel putin o reparatie gratuita a iPhone-ului Apple ar putea insemna o problema in minus pentru cei afectati de inundatiile si uraganul Harvey din Texas.