fbpx

Apple raspunde afirmatiilor conform carora incetineste iPhone-urile cu baterii mai vechi

Apple raspunde afirmatiilor conform carora incetineste iPhone-urile cu baterii mai vechi

Benchmark-urile recente au confirmat sau cel putin au intarit ideea ca Apple isi incetineste iPhone-urile mai vechi si, intr-o declaratie oferita de Apple pentru TechCrunch, se pare ca compania a confirmat mai mult sau mai putin ca este adevarat, dar nu neaparat din intentii rele sau din lacomie dupa bani cum ar putea crede unii.

“Telul nostru este acela de a oferi clientilor cea mai buna experienta, cum ar fi performanta generala si prelungirea duratei de viata de dispozitivelor. Bateriile litiu-ion devin mai putin capabile sa satisfaca cerinta de varf de curent electric in conditii de temperatura scazuta, se incarca mai greu de-a lungul timpului, ceea ce poate duce la inchiderea neasteptata a dispozitivului pentru a proteja componentele sale electronice. Anul trecut, am lansat o caracteristica pentru Apple iPhone 6, Apple iPhone 6s si iPhone SE pentru pentru a impiedica inchiderea neasteptata a dispozitivului in acest conditii. Am extins acum aceasta caracteristica la Apple iPhone 7 cu iOS 11.2 si planificam sa adaugam suport pentru alte produse in viitor”.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Pret si specificatii
CITESTE SI:  Cum de smartphone-ul metalic Google Pixel 5 suporta incarcare wireless

Cei care au auzit despre asta pentru prima data, trebuie sa stie ca, la inceputul acestei luni, o postare pe Reddit a dezvaluit o teorie cu privire la motivul pentru care iPhone-urile mai vechi ar deveni mai lente cu trecerea timpului.

S-a descoperit ca acest lucru este din cauza imbatranirii bateriilor si pentru ca Apple a lansat un update software care a dus la incetinirea smartphone-urilor.

CITESTE SI:  Compania de smartphone-uri care lucreaza la propriile modemuri celulare

S-a teoretizat ca, daca ati schimba bateria veche de pe iPhone cu una noua, problemele dvs. ar fi rezolvate sau, cel putin, experienta va fi imbunatatita. Declaratia oferita pentru TechCrunch pare sa infirme aceasta teorie dar, asa cum am spus, acest lucru nu pare sa fie cu intentii rele din partea Apple.