fbpx
Apple permite in sfarsit recenzii si pentru aceste aplicatii

Apple permite in sfarsit recenzii si pentru aceste aplicatii

Recenziile de aplicatii sunt deosebit de utile pentru ca iti permit sa masori cat de apreciat e un app. Pana recent, anumite apps-uri iOS de pe magazinul App store al companiei Apple din Statele Unite nu puteau fi evaluate prin recenzii. Dar acum acest lucru e posibil.

Ca majoritatea producatorilor, Apple isi include propriile sale apps-uri in dispozitivele sale, inclusiv iPhone-uri, iPad-uri si Mac-uri. In general, aceste apps-uri sunt rudimentare, dar utile.

CITESTE SI:  Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru ca fotografiile sa arate cel mai bine

Totusi, nu includ functii foarte avansate. Cu toate acestea, acum iti poti exprima parerea despre aplicatiile proprii ale companiei din Statele Unite. Asta pentru ca, cu iOS 15, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a activat recenziile pentru apps-urile sale proprii.

Recenziile de apps-uri nu sunt ceva nou si sunt utile pentru masurarea calitatii unei aplicatii, dar pana acum nu era posibil sa postezi o recenzie pentru propriile aplicatii ale companiei Apple din Cupertino, Statele Unite.

CITESTE SI:  Pretul incredibil de mic al unui cip de supraveghere informatica

Nu suntem siguri cum va trata compania din Statele Unite recenziile asupra propriilor sale apps-uri si daca va acorda o atentie deosebita asupra ratingurilor si reclamatiilor.

La urma urmei, acestea sunt aplicatii deja preinstalate pe dispozitivele companiei din Cupertino, Statele Unite. Poate ca acesta e un mod al companiei Apple de a obtine feedback de la utilizatori pentru a-si imbunatati propriile apps-uri.

CITESTE SI:  Cum vrea Google Stadia sa reduca lag-ul in jocuri

Oricum ar fi, daca sperai sa apara o modalitate de a comunica companiei parerea ta despre aplicatiile sale, acum e posibil. Ce parere ai despre faptul ca acum compania Apple din Statele Unite ofera utilizatorilor sai un mod de a-si exprima parerile in legatura apps-urile sale, cele create chiar de aceasta companie?