fbpx

Apple ofera o solutie temporara pentru un bug de autocorectie din iOS 11

Apple ofera o solutie temporara pentru un bug de autocorectie din iOS 11

Desi numai unii utilizatori Apple sunt afectati, cei care se gasesc in situatia de a selecta manual “it” ca sugestie QuickType sau sa introduca spatiu pentru a continua sa scrie inca exista.

In unele cazuri, reclamatiile par sa se intinda pana in septembrie. Bug-ul de autocorectie a fost descoperit prima data de MacRumors. Se spune ca Apple recomanda stergerea dictionarului pentru tastatura din dispozitivul iOS 11. Dupa repornire, bug-ul ar putea sa dispara, dar nu toata lumea a avut succes cu aceasta metoda.

CITESTE SI:  Solutia alternativa din Japonia la transplanturile de inima

Recent, se pare ca inca un bug de autocorectie a fost descoperit in iOS 11 la nu prea mult timp de primul bug care a fost descoperit la inceputul acestei luni. Compania Apple este constienta de bug-ul din iOS 11, din fericire, iar de atunci a oferit o solutie temporara.

Asa cum am spus, este temporara si, speram, ca o solutie corespunzatoare pentru iOS 11 este pe drum. Practic, ceea ce Apple le cere utilizatorilor afectati de aceasta eroare de autocorectie este sa reseteze dictionarul tastaturii.

CITESTE SI:  Samsung lanseaza un program de recompense pentru bug-urile smartphone-urilor sale

Acest lucru este posibil accesand Settings > General > Reset > Reset Keyboard Dictionary de pe dispozitivul iOS 11 Apple. Dupa asta, trebuie sa porniti dispozitivul si ar trebui sa reveniti la normal, asa cel putin asa spun unii.

Rezolvarea pare sa functioneze si nu prea pentru utilizatorii de dispozitive iOS ale Apple, pentru ca unii au avut succes, in timp ce altii spun ca acest lucru nu-i ajuta cu bug-ul. Sa speram ca va merge, macar pentru unii. Putem doar presupune ca o rezolvare corespunzatoare va aparea intr-un update viitor, dar ramane de vazut cand.

CITESTE SI:  Pentru ce o femeie a fost atentionata de Apple Watch

Este destul de dezamagitor faptul ca iOS 11 pare sa fie plin de bug-uri care par sa fie destul de simple si unele pe care Apple ar fi trebuit sa le repare inca de la inceputul dezvoltarii. Se pare ca cei afectati vor trebui sa astepte o rezolvare corespunzatoare.