Apple nu va permite generarea de moneda virtuala pe iPhone

Apple nu va permite generarea de moneda virtuala pe iPhone

Apple a adaugat reguli noi pentru App Store legate de monede virtuale. In cadrul sectiunii Hardware Compatibility, Apple afirma acum ca aplicatiile de iPhone si reclamele din ele nu pot rula procese de fundal independente pentru generarea de monede virtuale.

Dezvoltatorii de softuri care doresc sa profite de tendinta criptomonedelor trebuie sa fie atenti. Apple si-a actualizat regulamentul de analiza pentru App Store pentru a spune ca nu va permite generarea de moneda virtuala pe iPhone si iPad.

Aceste noi reguli au fost lansate de companie pe parcursul conferintei sale mondiale a dezvoltatorilor pentru aplicatii de iPhone distribuite prin intermediul App Store – care este singura modalitate prin care dezvoltatorii pot furniza softuri pentru platforma, deoarece iOS nu permite utilizarea sideloading-ul (transferul intre doua dispozitive locale) softurilor.

CITESTE SI:  Camera 4K si 360 de grade Ricoh Theta V a fost anuntata oficial

Regulile actualizate ale App Store spun clar in cadrul sectiunii Hardware Compatibility ca toate aplicatiile de iPhone “inclusiv orice reclame terte afisate in ele, nu pot rula procese de fundal independente, cum ar fi generarea de moneda virtuala”.

Se clarifica intr-o sectiune referitoare la monede virtuale ca, desi softurile pot facilita stocarea criptomonedelor, acestea trebuie sa fie oferite de dezvoltatorii Apple care sunt inscrisi ca organizatie.

CITESTE SI:  Bateria Lithium-air ar putea fi viitorul

Aplicatiile de iPhone nu pot genera direct criptomonede, cu exceptia cazului in care generarea este efectuata in cloud. Apple nu permite ca resursele dispozitivelor sale mobile sa fie utilizate pentru a genera criptomoneda.

De asemenea, Apple a solicitat ca toate aplicatiile de iPhone legate de monede virtuale sa nu ofere utilizatorilor nicio criptomoneda pentru a indeplini sarcini precum descarcarea altor aplicatii, incurajarea altor utilizatori sa descarce softuri si sa posteze pe retelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *