fbpx

Apple Music Festival s-a incheiat, iar Apple nu spune de ce

Apple Music Festival s-a incheiat, iar Apple nu spune de ce

Apple a confirmat pentru MBW ca nu va mai gazdui evenimentul anual Apple Music Festival in Londra. Evenimentul din Marea Britanie a devenit oficial Apple Music Festival in 2015, in urma unei redenumiri a numelui sau original iTunes Festival.

Evenimentul anual a fost prima data organizat in 2007, dura de obicei o luna de zile, existau concerte in fiecare noapte, iar biletele mergeau la castigatorii unor concursuri.

In fiecare an in ultimii zece ani, compania a gazduit un festival de muzica in Londra. Evenimentul, care initial a fost intitulat iTunes Festival, a fost redenumit in Apple Music Festival in 2015, dar din pacate se pare ca festivalul s-a incheiat.

CITESTE SI:  Ce schimbare a pregatit Oculus pentru utilizatorii sai

Intr-o stire de Music Business Worldwide, aflam ca Apple a decis sa-l incheie pe bune. Compania din Cupertino a confirmat decizia sa pentru acea publicatie, practic incheind ceea ce a fost un eveniment care s-a organizat timp de zece ani in fiecare an, timp de o luna.

CITESTE SI:  Cate sute de milioane de utilizatori folosesc Apple Pay in lume

Inca nu este clar de ce compania a decis sa incheie evenimentul, avand in vedere ca compania nu a oferit vreo explicatie, dar Music Business Worldwide indica ca asta ar putea fi din cauza deciziei companiei de a-si administra mai bine resursele.

De exemplu, Apple Music a fost un partener al celor de la trupa Haim si partener cu Skepta in Londra precum si cu Arcade Fish in Brooklyn si s-a indicat ca poate compania ar putea fi mai interesata de aceste evenimente singulare, spre deosebire de a crea un eveniment mai grandios precum Apple Music Festival, ceea ce ne putem imagina ca poate fi destul de costisitor. In orice caz, presupunem ca cine a fost un participant obisnuit la acest eveniment ii va duce dorul in viitor.