Apple Maps este folosit mai mult decat Google Maps pe iPhone-uri

Apple Maps este folosit mai mult decat Google Maps pe iPhone-uri

Cand Apple Maps a debutat impreuna cu sistemul de operare iOS 6 pe iPhone-uri, a atras critici semnificative din cauza inacuratetei, erorilor care apareau la localizarea punctelor de interes, lipsei informatiilor de tranzit si a imaginilor 3D ciudate.

Cand acest serviciu de harti a debutat pe iPhone acum cativa ani in urma, multi nu mai puteau de nerabdare, luand in considerare rapoartele despre companiile pe care compania le-a achizitionat pentru a ajuta la construirea acestui serviciu, pe langa tehnologia care propulseaza Apple Maps.

CITESTE SI:  Ce preturi mari ar putea avea noile iPhone-uri

Cu toate acestea, trebuie sa spunem ca lansarea sa a fost un dezastru. Acest lucru l-a facut pe directorul companiei, Tim Cook, sa ofere niste scuze publice, pe langa faptul ca a sustinut ca fostului director Scott Forstall i s-a cerut sa demisioneze dupa ce a refuzat sa-si ceara scuze pentru fiasco-ul serviciului de harti alaturi de Cook.

Acestea fiind spuse, de-a lungul anilor, compania a facut multe schimbari pentru serviciul de harti pentru iPhone intr-o incercare de a imbunatati serviciul si se pare ca eforturile lor ar putea da roade.

CITESTE SI:  NTT DOCOMO pare sa confirme supraincalzirea cipului Snapdragon 810

Potrivit companiei care a vorbit pentru Associated Press, acestia au sustinut ca, recent, Apple Maps este de fapt folosit de trei ori mai mult pe iPhone-uri decat serviciul de harti al Google.

Desigur, unii ar putea spune ca datorita faptului ca Apple Maps vine preinstalat pe iPhone-uri in mod implicit, utilizatorii sunt fortati sa utilizeze software-ul.

Cu toate acestea, Associated Press sustine ca multi utilizatori s-au intors de atunci catre acest serviciu, sugerand ca utilizatorii sunt cu adevarat incantati de imbunatatirile pe care le-a facut Apple de-a lungul anilor.

CITESTE SI:  Top 5 cele mai bune programe antivirus

Cu toate acestea, Google Maps continua sa domine aplicatiile de harti, iar potrivit cifrelor acestia au de doua ori mai multi utilizatori comparativ cu Apple Maps, dar ce spui tu despre asta? Ai decis sa-i acorzi serviciului Apple Maps rival al Google o noua sansa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *