Apple le restituie banii clientilor care au cumparat jocul Cuphead fals

Apple le restituite banii clientilor care au cumparat jocul Cuphead fals

Apple a luat masuri pentru a-i compensa pe clientii care au descarcat jocul Cuphead fals care a aparut pe App Store acum ceva timp fara permisiunea dezvoltatorului popular. In loc ca clientii sa solicite restituirea banilor pentru jocul fals, Apple le ofera banii inapoi celor care au cumparat aplicatia.

Acum ceva timp, s-a raportat ca o copie falsa a jocului popular al dezvoltatorului Studio MDHR – Cuphead – a fost gasit pe App Store, iar jocul nu numai ca arata destul de convingator in listare si in capturi de ecran, dar avea, de asemenea, un site web care a imitat site-ul propriu al dezvoltatorului.

CITESTE SI:  Cate femei sunt obligate companiile din California sa aiba in consiliul de administratie

Pentru inceput, jocul a costat 5 dolari si, avand in vedere popularitatea lui Cuphead, ne putem imagina ca multi clienti au fost entuziasmati si au cumparat aplicatia falsa.

Vestea buna este ca, daca esti unul dintre clientii care au platit pentru Cuphead, s-ar putea sa fie nevoie sa iti verifici adresa de e-mail, deoarece, potrivit stirilor, Apple le ofera clientilor care au cumparat Cuphead fals banii inapoi.

Desi presupunem ca ar fi corect si de asteptat ca clientii care au fost inselati sa cumpere un joc Cuphead fals sa primeasca banii inapoi, unii lauda compania Apple pentru faptul ca a luat aceste masuri, desi in acelasi timp, unii iau la intrebari Apple pentru faptul ca a permis ca o astfel de aplicatie Cuphead sa treaca de etapa de revizuire in primul rand, in special avand in vedere cat de stricte pot fi companiile precum Apple cu aplicatiile si instructiunile pentru publicarea de aplicatii pe iTunes App Store.

CITESTE SI:  Motivul pentru care VPN-urile ar putea fi blocate incepand cu anul viitor in China

In orice caz, restituirile companiei Apple s-ar putea anula intre timp, deci, daca ati cumparat jocul fals, verificati-va adresa de e-mail sau extrasul bancii/cardului bancar pentru restituirea banilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *